Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 267372 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Răspuns: Tehnici de cucerire
« Răspuns #90 : Marți, 17 Mai 2011, 09:09 »
da, asta e opinia mea. daca "vrajesti' pe cineva jucand un rl, s-ar putea ca atunci cand iesi din el (din rol), celalalt sa fie (foarte) dezamagit. cred ca atunci cad cineva te place asa cum esti (cu defecte cu tot), relatia, cu fundatie onesta, are mult mai multe sanse sa creasca frumos, sa dureze.

ma bucur ca gndesti la fel, dar parca tu propuneai subiectul "strategii de agatat".

da dar daca citesti mai atenta ce am scris eu voiam sa dezvolt pe tema cum ne-ar place sa fim "agatati" fiecare ...nu cum sa agatam... uite asa scriam :
"si masculii si doamnele sa-si dea cu parerea si din confruntarea de idei poate invatam ceva unii de la altii...
poate vedem ce cred doamnele despre modalitatile ideale de a fi "agatate" si domnii despre cum pot fi "cuceriti" si nu doar pt o noapte...
suntem totusi niste "singles" , nu ?
desi vrem sa corectam asta poate nu stim cum unii dintre noi , chiar daca unii prefera sa ramana asa ..."

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #91 : Marți, 17 Mai 2011, 09:13 »
aham. habar n-am.  :D
sotul meu m-a agatat invitandu-ma de 3 ori la dans. primele doua dati l-am refuzat, dar a treia oara mi-a fost jena sa repet figura... :D

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #92 : Marți, 17 Mai 2011, 16:59 »
Eeeeee, uite ca tot noi avem raspunsuri mai de bunsimt decat "goagal"...
Deci, daca am inteles bine, cea mai buna tehnica de cucerire este sa fii tu insuti, sa nu faci nimic  si sa lasi afinitatile comune, feelingul si empatia sa lucreze pentru tine...
De acord cu asta si in cazul meu se potriveste perfect.

exact...si eu am spus la fel...
in acest fel nu o sa mai aiba nimeni nicio surpriza...

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #93 : Marți, 17 Mai 2011, 18:35 »

Eu zic ca sunt diferente mari intre felul in care ar vrea o femeie sa fie agatata si felul in care crede un barbat ca ar vrea o femeie sa fie agatata.
Dar as vrea sa vad maestrul in actiune, asa ca Opt tata, explica si mie cum faci daca vezi pe cineva care-ti place. Uite ca sa-ti fie mai simplu iti dau si situatia: esti la supermarket printre rafturi si o vezi pe EA. Decizi sa actionezi. Cum faci?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #94 : Miercuri, 18 Mai 2011, 11:20 »

ma duc langa ea , ma interesez de un produs la care se uita si ea , o rog frumos sa-mi explice ceva in legatura cu produsul, in timp ce zambesc frumos cu toti dintii... daca imi raspunde la zambet, ma interesez ce vrea sa mai cumpere si ma ofer sa-i intorc seviciul facut de ea informandu-ma, pentru un produs care vrea sa-l ia si la care ma pricep... gasesc un subiect comun de conversatie si apoi o rog politicos sa ma accepte ca si companie la cumparaturile pe care le face ...bla bla bla ...
acum sincer , niciodata nu am agatat pe cineva la supermarket, nu o voi face niciodata, in schimb exact asa am fost "agatat" eu de catre cateva reprezentante ale sexului frumos... au fost un pic dezamagite cand am terminat de facut cumparaturile impreuna iar eu nu am cerut numarul de telefon...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #95 : Miercuri, 18 Mai 2011, 11:27 »
si daca ea nu-ti intoarce zambetul, caci tocmai are intalniri cu stomatologul?  :D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #96 : Miercuri, 18 Mai 2011, 11:50 »
Citat
in schimb exact asa am fost "agatat" eu de catre cateva reprezentante ale sexului frumos... au fost un pic dezamagite cand am terminat de facut cumparaturile impreuna iar eu nu am cerut numarul de telefon...

pai daca la tine nu a tinut figura , de ce o dai ca exemplu ? vino si tu , mai opti , cu noutati sa ne mai improspatam si noi memoria ( adica eu ) si bagajul de informatie ( adica prietenele mele mai tinere de aici )  :D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #97 : Miercuri, 18 Mai 2011, 12:14 »
nu mai inteleg nimic!
am senzatia ca nu se face delimitarea intre a agata si a cuceri
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #98 : Miercuri, 18 Mai 2011, 12:20 »
pai da....ca sa nu fuga cat o/il cuceresti, trebuie agatat(a) bine.  :D arsenal: catuse, lasou, franghii, navoade...dupa inspiratie.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #99 : Miercuri, 18 Mai 2011, 12:22 »
"ma duc langa ea , ma interesez de un produs la care se uita si ea , o rog frumos sa-mi explice ceva in legatura cu produsul, in timp ce zambesc frumos cu toti dintii... daca imi raspunde la zambet, ma interesez ce vrea sa mai cumpere si ma ofer sa-i intorc seviciul facut de ea informandu-ma, pentru un produs care vrea sa-l ia si la care ma pricep... gasesc un subiect comun de conversatie si apoi o rog politicos sa ma accepte ca si companie la cumparaturile pe care le face ...bla bla bla ..."

a agata - zic eu

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #100 : Miercuri, 18 Mai 2011, 12:23 »
ii zambesc frumos cu toti dintii - e si ceva cucerire, la mijloc  :D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #101 : Miercuri, 18 Mai 2011, 12:24 »
n-as zambi cu toti dintii, e prea ostentativ  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #102 : Miercuri, 18 Mai 2011, 12:27 »
da. dintii de sus sunt suficienti  :D :D :D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #103 : Miercuri, 18 Mai 2011, 12:28 »

iaca , opti , mandrete de femeie ... pot sa pun pariu ca si daca l-ar umili pe einstein cu mintea ei tot n-ai da fuga sa-i aflii comorile din cortex  :D

si ca sa nu ramai cu imaginea anterioara pe retina , priveste colea :

de la tanti asta sigur nu-ti doresti o dezbatere pe tema data , doar iti doresti... :D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #104 : Miercuri, 18 Mai 2011, 12:29 »
asa da  :D

a cuceri prin - rabdare, dedicatie, sinceritate, onestitate, deschidere