Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Marți, 27 Decembrie 2011, 19:19 ---multumesc de sfat ;D da' nush ce-as fi cautat io in preajma lui ??? nu-l cunosteam, nu ma cunostea si nici nu ne-am cunoscut vreodata. imi placea sa stau in preajma ei :)
--- Terminare citat ---
;D ;D ;D
--- Citat din: silviu din Marți, 27 Decembrie 2011, 19:19 ---pai nu ti-am zis? ma imbrac frumos cu haine noi de la second hand si merg intr-un bar din mall, scot un iphone pe masa si atarn p'acolo ceasuri intregi cu o cafea in fata. aranjez c-un amic sa ma mai sune din cand in cand si sa discutam afaceri ;D
--- Terminare citat ---
huh, oi fi zis da mie musai sa-mi spui de mai multe ori ca la mine deja e trecut de 20x2 ( mai ceva ca 4x4 !! 8) ) si apoi n-am auzit despre rezultate
bit:
Pana la urma si fata de 20...e sofisticata, ma , vorba cantecului (care reflecta tare bine imeginea standard a femeii de 20 de ani din ziua de azi. Desi "femeie" e mult spus, e o decoratie nemeritata.)
Sara:
--- Citat din: bitek din Marți, 27 Decembrie 2011, 20:32 ---Pana la urma si fata de 20...e sofisticata, ma ,
--- Terminare citat ---
Da' ma, da' poate unii nu cauta atatea sofisticarii ;)!
Poate unora le place simplitatea!
--- Citat din: bitek din Marți, 27 Decembrie 2011, 20:32 ---vorba cantecului (care reflecta tare bine imeginea standard a femeii de 20 de ani din ziua de azi. Desi "femeie" e mult spus, e o decoratie nemeritata.)
--- Terminare citat ---
Unele tinere de 20 de ani, acum bunicele noastre sau strabunicele noastre isi purtau aceasta "decoratie" pe merit.
Candva varsta de 20 de ani definea insasi femeia, nu adolescenta, tanara imatura, cum ar fi acum.
bit:
Pai si eu ce-am spus? Bine, e mai greiu sa dai sens peiorativ in scris decat verbal. Mda, ma rog...
Sara:
--- Citat din: bitek din Marți, 27 Decembrie 2011, 21:56 ---Pai si eu ce-am spus?
--- Terminare citat ---
N-am voie sa fiu de acord cu tine de data asta :D?
--- Citat din: bitek din Marți, 27 Decembrie 2011, 21:56 ---Bine, e mai greiu sa dai sens peiorativ in scris decat verbal. Mda, ma rog...
--- Terminare citat ---
O sa ai ocazia de Revelion 8)!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă