Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (183/244) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Luni, 31 Octombrie 2011, 10:50 ---te imbraci asa...mai casual, te dai cu un calvin klein, mergi la mall si te instalezi intr-un bar. iei o cafea si-o apa, scoti iphone-ul pe masa si astepti sa apara pitzipoanca de mall 8)

--- Terminare citat ---

eu ce sa fac cu pitizpoanca !!??  ???

--- Citat din: Mari_a din Marți, 01 Noiembrie 2011, 13:21 ---Nu ma las eu cucerita cu una, cu doua!  ;D
Uite, inca arat bine. Si astept...   
...
--- Terminare citat ---

arati excelent , de la Q+45 o fi !!?? sau cum ai zis ca ii spune .... ca am si eu nevoie  ;D

Mari_a:
Eu pe pitzi as trimite-o acasa, sa vina cu tac-su!  ::)

Si la Q+45 nu pot sa-i dau numele pe forum, sa nu se considere reclama (ori mai degraba atentat la morala  ;D ). Si sa nu cumva sa-ti iei si tu si sa te faci mai frumoasa ca mine!  :P

janeta:
dragele mele , ce sa inteleaga forumisii din spusele voastre ? pai ei  probabil se asteapta ca , citind topicul asta , sa afle niscaiva tehnici prin care sa-l faca pe El ori pe Ea sa pice in cele mreje si voi ? voi ce faceti ?
Mari_a posteaza moartea-n asteptare iar gabitz , ca o veterana a forumului , in loc sa vina cu idei apare cu intrebari .
off , off , ce ma fac eu cu voi ? :o

Mari_a:
Pai daca am fi stiut ceva tehnici si tactici d-astea de luat prin invaluire, n-am mai fi fost single...
Intrebam si noi in stanga, in dreapta...
Mai tragem cu ochiul la cum fac altii...  :)

janeta:
hai , lasa modestia , Mari_a... daca-ti pui mintea la contributie sigur ai sa gasesti ceva  datator de speranta  :D :D :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă