Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (180/244) > >>

Mari_a:
Whoaaa, daca ai sti cate am primprejur! Numai ca nu m-am hotarat in ce parte sa sar gardul!  ;D

Saturnianul:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 31 Octombrie 2011, 11:37 --- Alooo, deci nu, nici lui nu-i fac curte, ca sa fie clar  >:( )

--- Terminare citat ---

Mai bine zi ca te-ai specializat in facut curti. D-alea cu gradinite si rinduri de flori  :P

Mari_a:
Mah, cred ca inca mai dau bine cu sapa... :P Nu pot sa-ti exemplific... ;D
Dar nu stiu cum dreaq se face ca pana acum n-am nimerit decat in piatra seaca... Poate de acu' incolo sa iasa ceva... Nu stiu, zic si io!

Andromedă, tu ai observat ceva? Am scris atatea prostii pe aici, incat nici o femeie nu mai vorbeste cu mine, numai barbati! (afara de gabi, dar ea ma supravegheaza cu mopul din umbra  ;D) La naiba! Cred ca iar am sarit calul!

silviu:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 31 Octombrie 2011, 12:27 ---Mah, cred ca inca mai dau bine cu sapa... :P Nu pot sa-ti exemplific... ;D
Dar nu stiu cum dreaq se face ca pana acum n-am nimerit decat in piatra seaca... Poate de acu' incolo sa iasa ceva... Nu stiu, zic si io!

--- Terminare citat ---
iese, iese! ai toata viata inainte, vorba domnisoarei janeta :)

--- Citat din: Mari_a ---esti foarte profund
--- Terminare citat ---
doar din cand in cand.in rest, sunt normal.

carmentoma:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 31 Octombrie 2011, 12:27 ---Andromedă, tu ai observat ceva? Am scris atatea prostii pe aici, incat nici o femeie nu mai vorbeste cu mine, numai barbati! (afara de gabi, dar ea ma supravegheaza cu mopul din umbra  ;D) La naiba! Cred ca iar am sarit calul!

--- Terminare citat ---

...Si sa te citez in continuare... "Aceasta este o diatribă..."!?!? Deci, conform dictionarului :
   1. Thunderous verbal attack.
        2. A prolonged or exhaustive discussion; especially, an acrimonious or invective harangue; a strain of abusive or railing language; a philippic.
...Atunci doar sexul puternic se poate incumeta sa iti raspunda, nu?

...La mine nu e vorba de o diatriba, ci doar o glumitza nevinovata! Sper sa o percepi ca atare! Cat priveste vorbitul de unul(a) singur(a).. se poarta! Fiecare vorbeste... nimeni nu asculta! Important e ca socializam! In ceea ce te priveste, ti-am spus cand ne-am cunoscut la Sibiel: esti o alta persoana in scris (virtual), fata de cea din real, cand ai fost foarte tacuta! ... Cel putin asa te vad eu!
....Gata cu off topic-ul! Ideea e ca trebuie ca barbatii de pe forum sa ne impartaseasca din "tehnicile" lor... noi luam notitze!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă