Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (178/244) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Joi, 27 Octombrie 2011, 10:17 ---Cum să înhaţi un bogătaş: ghidul viitoarelor întreţinute
....

--- Terminare citat ---

"Bărbaţii bogaţi călătoresc mult şi, evident, sunt mai tot timpul cazaţi la hotelurile cu multe stele. Nu ar fi o idee rea să îţi petreci, din când în când, câte o seară într-unul din barurile unor asemenea hoteluri."

asta presupune sa am bani sa intru in acel bar si sa si comand ceva  8)

din ce in ce mai multe noutati in domeniu
ce so' fi intamplat cu "datina" straveche in care gentleman-ul cucerea doamna  ???

silviu:
pai tot el o cucereste...

Revenim la Lisa Johnson, care este categorică într-o anumită privinţă: "Nu face niciodată primul pas. Bărbaţii bogaţi preferă să lupte pentru ceea ce vor decât să obţină ceva ca picat din cer".

julia:
stiti ceva? cu tehnicile atsea noi de cucerire, nici daca ar vrea cineva sa ma cucereasaca eu nu ma prind

silviu:
te imbraci asa...mai casual, te dai cu un calvin klein, mergi la mall si te instalezi intr-un bar. iei o cafea si-o apa, scoti iphone-ul pe masa si astepti sa apara pitzipoanca de mall 8)

Mari_a:

--- Citat din: julia din Sâmbătă, 29 Octombrie 2011, 13:50 ---daca ar vrea cineva sa ma cucereasaca eu nu ma prind
--- Terminare citat ---

julia, daca e sa fie vreo chimie, simti! Poate nu-ti dai seama de la inceput ce te-a lovit, dar simti ceva si incepi sa-ti pui intrebari... (io asa imi aduc aminte ca e, de acum vreo treizeci de ani... ;D )

--- Citat din: silviu din Luni, 31 Octombrie 2011, 10:50 ---...astepti sa apara pitzipoanca de mall
--- Terminare citat ---

Si? Ce faci cu ea?! Degeaba, daca nu esti dotat! (adica nici camera web n-ai.... ntz ntz, ntz!)  :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă