Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266292 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Tehnici de cucerire
« Răspuns #885 : Joi, 27 Octombrie 2011, 10:48 »
Cum să înhaţi un bogătaş: ghidul viitoarelor întreţinute
....

"Bărbaţii bogaţi călătoresc mult şi, evident, sunt mai tot timpul cazaţi la hotelurile cu multe stele. Nu ar fi o idee rea să îţi petreci, din când în când, câte o seară într-unul din barurile unor asemenea hoteluri."

asta presupune sa am bani sa intru in acel bar si sa si comand ceva  8)

din ce in ce mai multe noutati in domeniu
ce so' fi intamplat cu "datina" straveche in care gentleman-ul cucerea doamna  ???

silviu

• Vizitator
« Răspuns #886 : Joi, 27 Octombrie 2011, 10:54 »
pai tot el o cucereste...

Revenim la Lisa Johnson, care este categorică într-o anumită privinţă: "Nu face niciodată primul pas. Bărbaţii bogaţi preferă să lupte pentru ceea ce vor decât să obţină ceva ca picat din cer".

julia

• Vizitator
« Răspuns #887 : Sâmbătă, 29 Octombrie 2011, 13:50 »
stiti ceva? cu tehnicile atsea noi de cucerire, nici daca ar vrea cineva sa ma cucereasaca eu nu ma prind

silviu

• Vizitator
« Răspuns #888 : Luni, 31 Octombrie 2011, 10:50 »
te imbraci asa...mai casual, te dai cu un calvin klein, mergi la mall si te instalezi intr-un bar. iei o cafea si-o apa, scoti iphone-ul pe masa si astepti sa apara pitzipoanca de mall 8)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #889 : Luni, 31 Octombrie 2011, 11:03 »
daca ar vrea cineva sa ma cucereasaca eu nu ma prind

julia, daca e sa fie vreo chimie, simti! Poate nu-ti dai seama de la inceput ce te-a lovit, dar simti ceva si incepi sa-ti pui intrebari... (io asa imi aduc aminte ca e, de acum vreo treizeci de ani... ;D )

...astepti sa apara pitzipoanca de mall

Si? Ce faci cu ea?! Degeaba, daca nu esti dotat! (adica nici camera web n-ai.... ntz ntz, ntz!)  :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #890 : Luni, 31 Octombrie 2011, 11:08 »
pai n-am iphone? vezi ca sunt dotat?
tu ai ramas in urma cu 30 de ani :( esti inca la costinesti? ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #891 : Luni, 31 Octombrie 2011, 11:09 »
Dah, tot inot si nu reusesc sa ies la mall. Adica la mal  ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #892 : Luni, 31 Octombrie 2011, 11:23 »
poate esti tintuita de cineva si geaba inoti :( mai rau obosesti.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #893 : Luni, 31 Octombrie 2011, 11:37 »
Aaaa, m-am dezlegat la maini si nu mai am de mult greutati agatate de picioare. Dar nu stiu cum se face ca tot inot si, pe masura ce ma apropii, mi se pare ca malul e tot mai departe... Dar nu ma las! Sunt de felul meu o luptatoare. Ca sa nu zic incapatanata!

(Imi place cum gandesti! Scrii putin, dar esti foarte profund  :) - Alooo, deci nu, nici lui nu-i fac curte, ca sa fie clar  >:( )

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #894 : Luni, 31 Octombrie 2011, 11:52 »
lasa bre curtea si treci la vila cu piscina ;D  ;D  8)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #895 : Luni, 31 Octombrie 2011, 11:53 »
Whoaaa, daca ai sti cate am primprejur! Numai ca nu m-am hotarat in ce parte sa sar gardul!  ;D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #896 : Luni, 31 Octombrie 2011, 12:22 »
Alooo, deci nu, nici lui nu-i fac curte, ca sa fie clar  >:( )

Mai bine zi ca te-ai specializat in facut curti. D-alea cu gradinite si rinduri de flori  :P

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #897 : Luni, 31 Octombrie 2011, 12:27 »
Mah, cred ca inca mai dau bine cu sapa... :P Nu pot sa-ti exemplific... ;D
Dar nu stiu cum dreaq se face ca pana acum n-am nimerit decat in piatra seaca... Poate de acu' incolo sa iasa ceva... Nu stiu, zic si io!

Andromedă, tu ai observat ceva? Am scris atatea prostii pe aici, incat nici o femeie nu mai vorbeste cu mine, numai barbati! (afara de gabi, dar ea ma supravegheaza cu mopul din umbra  ;D) La naiba! Cred ca iar am sarit calul!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #898 : Luni, 31 Octombrie 2011, 14:59 »
Mah, cred ca inca mai dau bine cu sapa... :P Nu pot sa-ti exemplific... ;D
Dar nu stiu cum dreaq se face ca pana acum n-am nimerit decat in piatra seaca... Poate de acu' incolo sa iasa ceva... Nu stiu, zic si io!
iese, iese! ai toata viata inainte, vorba domnisoarei janeta :)
Citat din: Mari_a
esti foarte profund
doar din cand in cand.in rest, sunt normal.

Offline carmentoma

• Full Member
  • Mesaje postate: 136
« Răspuns #899 : Luni, 31 Octombrie 2011, 16:32 »
Andromedă, tu ai observat ceva? Am scris atatea prostii pe aici, incat nici o femeie nu mai vorbeste cu mine, numai barbati! (afara de gabi, dar ea ma supravegheaza cu mopul din umbra  ;D) La naiba! Cred ca iar am sarit calul!

...Si sa te citez in continuare... "Aceasta este o diatribă..."!?!? Deci, conform dictionarului :
   1. Thunderous verbal attack.
        2. A prolonged or exhaustive discussion; especially, an acrimonious or invective harangue; a strain of abusive or railing language; a philippic.
...Atunci doar sexul puternic se poate incumeta sa iti raspunda, nu?

...La mine nu e vorba de o diatriba, ci doar o glumitza nevinovata! Sper sa o percepi ca atare! Cat priveste vorbitul de unul(a) singur(a).. se poarta! Fiecare vorbeste... nimeni nu asculta! Important e ca socializam! In ceea ce te priveste, ti-am spus cand ne-am cunoscut la Sibiel: esti o alta persoana in scris (virtual), fata de cea din real, cand ai fost foarte tacuta! ... Cel putin asa te vad eu!
....Gata cu off topic-ul! Ideea e ca trebuie ca barbatii de pe forum sa ne impartaseasca din "tehnicile" lor... noi luam notitze!