Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (177/244) > >>

luciamanta:
Mi-a placut articolul, Silviu.

julia:
Cum poti deveni un magnet magic de atras barbati

Data viitoare cand iti iese in cale un barbat care te incita, fa-i pur si simplu un compliment in legatura cu ceva ce poarta sau face. Tuturor barbatilor le place sa fie admirati. Se simt cu desavarsire motivati, vor merge la razboi pentru a fi stimati si vor construi zgarie-nori pentru a fi laudati, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa folosesti aceasta caracteristica a naturii masculine in propriul tau avantaj.

hi hi hi

http://www.eva.ro/dragoste/relatii/arta-flirtului-articol-2044.html

bit:
Asa o fi...eu nu cred. Insa treaba asta (garantat!) declanseaza instant in creierul de mascul urmatoarea intrebare: "Oare ce-o vrea de la mine, de ma perie asa fara motiv?"

julia:
si atunci ii raspunde creierul celalalt

silviu:
Cum să înhaţi un bogătaş: ghidul viitoarelor întreţinute

"Nu vă mai pierdeţi timpul căutând dragostea, mai bine căsătoriţi-vă pentru bani". Aceasta este deviza celor mai populare cursuri particulare denumite "Cum să te căsătoreşti cu un bogătaş", care se desfăşoară de multă vreme la New York.

De asemenea, reprezentantele sexului frumos sunt "programate genetic" să aleagă bărbaţii care au succes. Şi, mai ales bani.

Nu o spunem noi, o spune Lisa Johnson, autoarea cărţii "Cum să furi un milionar". Scriitoarea subliniază că "încă de pe vremea în care trăiau în peşteră, femeile se împerecheau cu cei mai buni vânători şi culegători pentru a asigura perpetuarea speciei".

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă