Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Marți, 23 August 2011, 12:24 ---cred ca doresc femei fara tabieturi ;D
--- Terminare citat ---
Exact, femei pure şi virgine.
silviu:
--- Citat din: dl_prd din Marți, 23 August 2011, 13:40 ---ha ha ha
da, sa lasati voi barbatii capacu jos la WC
ihihihi
--- Terminare citat ---
haha! carevasazica ai tabieturi ;D
lasa asta cu capacul wc-ului. da' unele au adevarate obsesii: nu cumva sa-i arunci vreo oala cu smaltul sarit, ca e de la bunica; pantofii sa fie musai aliniati si sosetele bagate in pantofi; camasa tre sa stea pe umeras musai cu nasturii incheiati...
silviu:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 23 August 2011, 16:42 ---Exact, femei pure şi virgine.
--- Terminare citat ---
Doamne ajuta!
dl_prd:
--- Citat din: silviu din Marți, 23 August 2011, 17:18 ---haha! carevasazica ai tabieturi ;D
lasa asta cu capacul wc-ului. da' unele au adevarate obsesii: nu cumva sa-i arunci vreo oala cu smaltul sarit, ca e de la bunica; pantofii sa fie musai aliniati si sosetele bagate in pantofi; camasa tre sa stea pe umeras musai cu nasturii incheiati...
--- Terminare citat ---
vai de capul meu , de unde le scoti silviu draga?
mie una nici prin cap nu mi-au trecut vreodata chestiile astea apai sa le mai si practic???!!!!
eu nu sunt nici obsedata , nici fixista (cred), nici supersitioasa , sunt perfecta ce mai atata .....normal ca am acele "'tabieturi"' care tin de bunul simt, cele care tin de igiena si curatenie dar nu intr-atata incat sa stau de paza dupa el unde isi pune camasa si cati nasturi are inchisi la ea....creca fiecare lucru isi are locul lui in casa si cred ca amandoi dorim sa traim intr-un spatiu cat de cat ordonat si punct.
adda:
orice persoana cred ca are tabieturile ei, oricat de tanara sau mai putin tanara este, fie barbat fie femeie...
atunci cand esti "cucerit" de el/ea, il placi asa cum este...cu tot cu tabieturi
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă