Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (166/244) > >>

dl_prd:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 27 Iulie 2011, 08:47 ---Arta seducţiei: 10 porunci ale lui Casanova
Dacă n-ai timp să citeşti cele 12 volume autobiografice ale lui Casanova, trebuie să afli măcar cele 10 porunci care au facut ca nimeni să nu-i egaleze talentul de vrăjitor sexual de mai bine de 200 de ani, potrivit sfatulparintilor.ro.

--- Terminare citat ---

deci cu prima porunca , sunt total de acord, fii cu initiativa, fa planuri etc etc macar la inceput pana o impresionezi , altfel pe mine una  ma lasa rece de la inceput.

aloevera:
Total de acord cu Bitek, sau mai bine spus, la mine ar functiona aceasta pseudo tehnica de cucerire.

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 27 Iulie 2011, 08:47 ---Arta seducţiei: 10 porunci ale lui Casanova

--- Terminare citat ---

"9. Fii spontan! Casanova era un tip răbdător, dar niciodată nu lăsa să-i scape o ocazie dacă se ivea singură. Când o femeie ţi se oferă din proprie initiativă, uita de toate celelalte porunci şi bucura-te de norocul pe care l-ai avut."

asta ce cauta la tehnici de cucerire daca e "moca" !!??  8)

fortuna777:
mai silviule, pe mine "tehnicile" astea de cucerire ale lui Casanova, ma lasa mai rece si mai impasibila decat o sculptura prost executata :o...Dar, s-ar putea sa fiu eu prea nihilista si insensibila la ora asta... ;D

silviu:
mai fortuna, astea nu-s tehnicile mele pentru simplul motiv ca eu nu am nicio tehnica. pur si simplu ma bazez pe noroc :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă