Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
adda:
--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 09 Iulie 2011, 11:20 ---s-a rezolvat ;)...netul meu merge enervat de greu asa ca merg sa fac putina plaja
pupici la toti :-*
--- Terminare citat ---
ok,ai grija pe cine cuceresti la plaja :P :-*
Gheorghe:
--- Citat din: adda din Sâmbătă, 09 Iulie 2011, 11:19 ---nu se stie niciodata ... :P
daca te uiti numai dupa carti de voiaj...nu le vezi pe celelalte :P
--- Terminare citat ---
tu te-ai lasa cucerita in aeroport de o carte de vizita , considerand ca ea il reprezinta pe barbatul vietii tale? sincer...
adda:
--- Citat din: Gheorghe din Sâmbătă, 09 Iulie 2011, 11:28 ---tu te-ai lasa cucerita in aeroport de o carte de vizita , considerand ca ea il reprezinta pe barbatul vietii tale? sincer...
--- Terminare citat ---
daca stai langa o persoana pe tot parcursul zborului si ai ocazia sa schimbi cateva vorbe cu ea... sa iti faci oarecum o idee...cartea de vizita te ajuta doar sa nu pierzi legatura cu acea persoana...asta nu inseamna ca ai si sarit in pat cu ea
sa nu privim lucrurile doar la suprafata...
la fel este si cu o carte....la inceput o rasfoiesti...iti faci o idee...incepe sa-ti placa...o citesti...si apoi vrei sa o ai in biblioteca personala :D
Ayouni:
--- Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 09 Iulie 2011, 00:29 --- De abia acum, tarziu de tot, am aflat ca poti cuceri din neatentie... Luni, fiind la aeroport in mare graba, m-am supus checking-ul de rigoare... Mi-am jos jacheta, geanta, pantofii... Trec de control, totul este in regula, dar pentru ca eram in viteza si inca adormita, imi scapa biletul de avion pe jos, iar cand ma rasucesc in alergare pentru a recupera biletul ma lovesc brusc de un individ zambaret care a si avut agilitatea sa ia biletul respectiv de pe jos... Apoi m-a ajutat sa ma imbrac (mi-a tinut jacheta) si a inceput sa converseza cu mine.
--- Terminare citat ---
bine ai revenit, mihaela dear! frumoasa povestea ta... acum nu-ti mai ramane decat sa-l inviti sa se alature comunitatii SC! ma rog, poate fi un pas in continuare, e randul tau. foloseste cartea de vizita! iar daca nu esti prea timida, da-ne-o noua:il vom suna sa-i spunem ca te-ai intors cu bine si-l vom invita la o actiune in Bucuresti) :)
Ayouni:
--- Citat din: adda din Sâmbătă, 09 Iulie 2011, 10:31 ---ce frumos...
siiiiii? ce faci cu cartea de vizita? ;) :D ....ce indiscreta sunt :P
--- Terminare citat ---
i-am sugerat o oarescare tehnica de cucerire prin invaluire! ;) sper sa-i placa!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă