Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (146/244) > >>

julia:

--- Citat din: adda din Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 21:22 ---asa mi se pare corect ...
nu mi-ar place sa mi se afiseze cineva intr-un fel si mai tarziu sa descopar ca e cu totul altfel

--- Terminare citat ---

dar stii ca de regula ne pacalim singuri, nu celalalt? il vedem in cea mai calda lumina si cele mai frumoase culori datorita hormonilor veseli si jucausi ai perioadei de indragosire. trece faza, se mai estompeaza culorile, se mai limpezeste si privirea. ca dupa ploaie asa…

micaela:

--- Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 21:53 --- Nu stiu pana la urma cum este mai bine de procedat... O colega de serviciu care este frumoasa, tanara, desteapta, bogata...etc., si-a tot cautat sufletul pereche aici, in Romania, dar si in strainatate... A fost in Italia, Franta, Turcia, Grecia, America Latina, Israel, India, Spania... Si l-a tot cauat pe El, dorea foarte mult si un copil... Si l-a gasit pe EL, pana la urma, la MALL VITAN...

--- Terminare citat ---
si cum s-a intamplat intamplarea la mall vitan?  :D

adda:

--- Citat din: julia din Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 22:18 ---dar stii ca de regula ne pacalim singuri, nu celalalt? il vedem in cea mai calda lumina si cele mai frumoase culori datorita hormonilor veseli si jucausi ai perioadei de indragosire. trece faza, se mai estompeaza culorile, se mai limpezeste si privirea. ca dupa ploaie asa…

--- Terminare citat ---
stiu ca asa este...dar macar atunci stiu ca m-am pacalit singura...nu m-a pacalit altcineva  :D ;)
ce-si face omul cu mana lui...stii cum se numeste....  :D ;)

Ayouni:

--- Citat din: adda din Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 22:28 ---stiu ca asa este...dar macar atunci stiu ca m-am pacalit singura...nu m-a pacalit altcineva  :D ;)
ce-si face omul cu mana lui...stii cum se numeste....  :D ;)

--- Terminare citat ---

"daca cineva te pacaleste o data, sa-i fie rusine lui! daca cineva te pacaleste de doua ori, sa-ti fie rusine tie"
si ca sa nu fiu chiar pe langa topic de tot si sa vina nenea sau tanti "modelatolu" sa-mi dea cu rigla peste degetele, hai sa dregem un picut:

daca cineva de cucereste o data...

zau daca stiu ce sa spun sa se lege ceva... ma ajuta cineva?! ca eu ma duc singura la colt, pe coji de portocale ;)

janeta:

--- Citat din: Ayouni din Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 23:30 ---daca cineva de cucereste o data...

zau daca stiu ce sa spun sa se lege ceva... ma ajuta cineva?! ca eu ma duc singura la colt, pe coji de portocale  ;)
--- Terminare citat ---

...te mai cucereste de cateva ori pana cand unul se plictiseste si pleaca intro noua cruciada  :D

am continuat bine , sau vin si eu langa tine sa facem cojile alea peltea ? :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă