Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (140/244) > >>

micaela:
si eu credeam la fel.  :D

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Iunie 2011, 16:37 ---femeia cu care mergi la restaurant, de exemplu. sau e rusine? :-\

--- Terminare citat ---
Daca este iubitul meu si se ofera sa achite nota de plata la restaurant, este in regula.
Daca este un coleg de serviciu, de exemplu, nu se pune problema. Imi achit nota de plata.

micaela:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 24 Iunie 2011, 20:08 ---Daca este iubitul meu si se ofera sa achite nota de plata la restaurant, este in regula.
Daca este un coleg de serviciu, de exemplu, nu se pune problema. Imi achit nota de plata.

--- Terminare citat ---
eu am incercat sa-mi platesc consumatia chiar si cu iubitul meu si m-am ales cu mustrari aspre, ba chiar cu revolta. nici nu concepea. era de moda veche.  ;)

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 24 Iunie 2011, 20:08 ---Daca este iubitul meu si se ofera sa achite nota de plata la restaurant, este in regula.

--- Terminare citat ---
aha, in niciun caz nu achiti si consumatia celuilalt. asa ma gandeam si io :D

luciamanta:
Nu as achita consumatia iubitului nici in ruptul capului. Mai bine hranesc un copil amarat ori o batranica necajita, parasita de copii. Mai bine merg la un azil de batrani si dau acolo bani pentru alimente si haine...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă