Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (14/244) > >>

marcutza:
pt mine intotdeauna vor fi valabile:
naturaletea,
realismul,
si provocarea de bun simt...
desigur ca si tehnici de cucerire  :)

francesca777:
"la mine zau ca nu functioneaza asa, francesca. sigur ca aspectul ingrijit si manierele agreabile sunt foarte importante dar mult mai atragatoare mi se par o privire si/sau o prezenta inteligenta, expresiva...
cat despre cip_si_dale aia , nu numai ca nu-mi spun mare lucru, dar mi se par si penibili cum isi exiba ei acei muschi care nu le folosesc la mare lucru."

@micaela........nici la mine lucrurile astea nu-s primordiale...altfel  as fi apelat la agentii de fotomodele...:)) .spuneam doar ca ele constituie un prim impact...si @marcutzei ii dau dreptate...vedeti voi...pana la urma imi pare ca e cate putin din toate la inceput...

iulia17:

cred ca se impun niste precizari: topicul asta a fost deschis de mine preluind din zbor ideea lui Opt. am recitit si eu primul post si el vorbea acolo de metode de a “agata” dar eu, minte naiva si sensibiloasa cum ma stiti m-am gindit la altceva – cum cuceresti pe cineva.
pina la urma sunt lucruri diferite: una e cum abordezi pe cineva, adica cum faci… “deschiderea”, alta e cum cuceresti, adica cum ii intri la suflet si alta e cum duci relatia mai departe de a doua zi.
la partea cu agatatul recunosc sunt tufa, n-am facut-o niciodata, nu stiu cu ce se maninca.
asta cu cucerirea e partea in care ceva din ce vezi si auzi te da gata.
iar in partea a treia vin chestiile de corazon. nu?

francesca777:
da Iulia...cam asa se petrec chestiunile...dar treaba cu "intratul la suflet" e mai complicata...intra la "categorie grea"..asa ca multi(e) trateaza totul superficial...si pun "=" intre  "a agata" cu " a cuceri"..

marcutza:
cand ne apucam de-o treaba, hai sa fim siguri ca o putem duce  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă