Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
adda:
numara in gand pana la 10...si nu actiona pe moment :)
las-o pe steliana sa aiba pe cine sa cucereasca :D
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Duminică, 19 Iunie 2011, 00:42 ---mica draga, daca persoanele sensibiloase (persoana importanta, nu spun care), nu stiu sa faca diferentele, este problema lor si nu a mea... iar daca purtarea mea a lasat de dorit, atunci de maine schimbam schimbarea si veti avea un bufon in minus. de acord ?
--- Terminare citat ---
stai, mai, nu fii iar vijelios ca un furtun (am masculinizat substantivul furtuna :D). adevarul e la mijloc... e bine sa ai grija cat de mult "joci" o anumita atitudine si in functie de persoana... sufletul omenesc e o materie sensibila, mai ales in anumite conditii... stii si tu asta, foarte bine, ca doar singur ai vorbit de vulnerabilitate, pe aici pe undeva.
nu toata lumea e "vulpe batrana", ca mine de ex., care intuieste foarte usor cat e joc, cat e real, in destule situatii... eu am priceput din prima stilu-ti, dar sunt convinsa ca altii/altele si-au putut crea false impresii.
insa nu ne poti lasa fara bufon asa, cu una cu doua. :D
optimus sum:
deci si tu crezi ce-a spus carmen intr-un moment de ...un moment...?
nu credeam ca vei crede ce este de necrezut draga micaela...
steliana:
--- Citat din: optimus sum din Duminică, 19 Iunie 2011, 00:50 ---iti raman stelele , stela draga...
tu intotdeauna ai pe cine cucerii...
--- Terminare citat ---
daca nu am reusit sa te cuceresc tocmai pe tine, marele cuceritor ...
stiu ca sunt o stea!
stiu ca inca mai pot cuceri ... dar vreau sa te pot face sa privesti Cerul ... chiar daca eu voi fi cucerita de altcineva!
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Duminică, 19 Iunie 2011, 00:56 ---deci si tu crezi ce-a spus carmen intr-un moment de ...un moment...?
nu credeam ca vei crede ce este de necrezut draga micaela...
--- Terminare citat ---
n-ai inteles... eu inclin sa cred ca tu nu ai intentii rele...tu joci rolul curtenitorului, ca multi gemeni adevarati ;). poate pur si simplu nu realizezi ca asupra unora poate avea un impact puternic. pot vedea in el altceva decat este, de fapt. tot nu pricepi? :P
in ce ma priveste ai avut o atitudine corecta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă