Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (119/244) > >>

optimus sum:
chiar sunt curios sa stiu care este mimoza care o foloseste pe carmen pe post de buldozer, in loc sa ma abordeze direct... ;D
curaj fetelor ca optimus nu musca, doar latra la luna cateodata...

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Duminică, 19 Iunie 2011, 00:16 ---io nu-mi amintesc sa-ti fi dat "palme", altfel decat amical si in gluma.... recunosc ca te-am atins si cu meniul de la "la mama", dar nu cred ca a fost traumatizant  :P

--- Terminare citat ---
sa inteleg ca tie ti-am frant inima si apoi mi-am batut joc, recunoscut fiind ca un cuceritor fara onestitate?

steliana:

--- Citat din: optimus sum din Duminică, 19 Iunie 2011, 00:14 ---ori tie, ori lui steli... ca restul ma tin numai in palme de cand am intrat pe forumul asta...

--- Terminare citat ---

lui siviu sigur!

in cazul meu ... iti lipseste tehnica cu care am fost obisnuita sa fiu cucerita pana acum ...
da, ... pentru ca nu stiu sa dau palme nici macar atunci cand le primesc fara sa fiu vinovata, m-as baga sa te cuceresc ...
marturisesc ca si mie imi lipseste tehnica. am fost doar cucerita.
nu spuneam eu ca (-)+(-)=+

micaela:
io ti-am zis ca jocurile versatil-curtenitoare sunt periculoase intr-un mediu de oameni usor vulnerabili...unele persoane, mai sensibile, le pot lua in serios... nu toata lumea le percepe ca pe un simplu entertainement.

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Duminică, 19 Iunie 2011, 00:19 ---sa inteleg ca tie ti-am frant inima si apoi mi-am batut joc, recunoscut fiind ca un cuceritor fara onestitate?

--- Terminare citat ---
de unde ai inteles asta?  :o
doamne fere...
nu mi-ai frant nica si nici nu ti-ai batut joc, in niciun fel. :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă