Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
micaela:
e si mai complexa problema: sa iubesti si sa fii iubit, intr-o confortabila reciprocitate. :P
silviu:
--- Citat din: luciamanta din Joi, 16 Iunie 2011, 23:40 ---Am si eu o intrebare: ce vor bărbaţii de fapt?
--- Terminare citat ---
sa iubeasca si sa fie iubiti :) sa se plimbe mana-n mana cu iubita si sa discute despre literatura, filozofie, proiecte de viitor... chestii-socoteli ;D unii mai vor sa ajunga si-n pat cu persoana iubita >:( groaznic!
optimus sum:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 10:13 ---sa iubeasca si sa fie iubiti :) unii mai vor sa ajunga si-n pat cu persoana iubita >:( groaznic!
--- Terminare citat ---
si nu numai sa ajunga in pat ... vor sa faca si copii ...sau macar sa tot incerce asta... iti dai seama ce oribil ... :o :o :o :o
se zice ca atunci cand un barbat iubeste o femeie , vede in ochii ei, copii lui nenascuti... ptiu drace... >:( >:( >:(
carmentoma:
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 10:18 ---se zice ca atunci cand un barbat iubeste o femeie , vede in ochii ei, copii lui nenascuti... ptiu drace... >:( >:( >:(
--- Terminare citat ---
Numai unul ca tine poate sa banalizeze si sa urateasca in asa hal versurile cuprinse in unul dintre cele mai frumoase cantece ale lui Brian Adams: When you realy love a woman! Dar la tine nu ma mai mira nimic! Tu nu meriti sa fii iubit! Parerea mea!
silviu:
cred ca optimus a continuat gluma, carmentoma :) si mai cred ca merita sa fie iubit pentru ca are simtul umorului ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă