Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (12/244) > >>

adda:
cred ca mai degraba ne lasam cuceriti de un "intreg" ....suflet , minte, calitati, defecte, aspect fizic, etc...
nu exista un singur lucru care sa ne atraga la o persoana...

optimus sum:
corect... de acord ...
de asta mi se spune ca sunt irezistibil si totusi fug toti de mine ca dracul de tamaie...  ;D
probabil modestia mea ii atrage pe unii dar imediat geniul din mine ii pune pe fuga... ;D ;D ;D

adda:
Optimus...spuneai mai inainte :
Ideal este sa-ti gasesti un om asemeni tie la minte si suflet...

in cazul acesta nu mai fug toti de tine...te accepta asa cum esti  :)

optimus sum:
draga adda... eu sunt bun sa dau sfaturi , dupa cum vezi , numai pe mine nu reusesc deloc sa ma sfatuiesc...cizmarul nu are cizme...
cred ca sunt mai multi care dau un sfat celor din jur, iar ei nu stiu ce e bine sau rau pt ei..

micaela:

--- Citat din: carmentoma din Luni, 16 Mai 2011, 13:29 ---   Iubirea langa un om limitat intelectual trece ca un foc de paie! Pana la un moment dat se rezolva cam totul in pat, dar dupa??? Sa stai si sa ii auzi ineptiile, subiectele limitate de conversatie, condimentate cu asasinarea constanta a Limbii Romane... sa ma ierti dar mie una mi se pare de neacceptat! Oricat suflet ar pune intro relatie! Poate nu toate femeile gandesc la fel, dar asta e punctul meu de vedere vis-a-vis de minte versus suflet!

--- Terminare citat ---

din pacate, asa e.
sigur ca bunatatea este foarte importanta, chiar decisiva, dar parca ne refeream la ce ne "atrage" intai si intai...
trebuie spus ca la multe dintre femei iubirea e pereche buna cu admiratia. cand o femeie nu-si poate privi / asculta partenerul cel putin cu multumire, daca nu cu admiratie...e foarte probabil ca ceva sa scada si in iubire.... pare crud, dar asa e mecanismul psihologic feminin... or fi si exceptii

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă