Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (108/244) > >>

micaela:
achiesez truistic: sigur ca la batranete nu-i ca la tinerete, :D dar eu chiar stiu pereche in varsta bine (73 si 75 - gemeni amandoi, Jeane; o fi ceva cu zodia asta  :)) care inca se distreaza, calatoresc, schiaza, se bucura....deci se poate. de la cap vine totul. si mie-mi place ea care-i nebuna rau  :D si nu da doi bani pe ce zice lumea si-si ia rochitele tineresti care-i plac, colorate, vesele...si culmea e ca-i sta bine; nu e deloc penibila. asa ca e important cum iti "porti" varsta....daca ti-o gandesti frumos, ti-o si simti frumos.
gresesti ca alegi, de pe acum, sa reunti la bucurie si sa te gandesti la bataturi.  :P

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Marți, 14 Iunie 2011, 11:42 ---
--- Citat din: micaela din Marți, 14 Iunie 2011, 11:06 ---:D da' ma lasi sa-ti bumbacesc piticul negru? ca asa-i de mare si gras, de ma-ntreb unde are loc in tine.
optimus are conduru' :D dat si io respect pantofii unei femei asa cum mi-ar placea si mie a mi-i respecte altele  :P
ce metafore de cismarie.... :D

--- Terminare citat ---
de unde ai scos-o tu ca eu am condurul dat ? respecta tu cat vrei pantofii alteia , dar condurul meu e la locul lui, si anume in vitrina magazinului , mica draga ... viata trece si eu nu pot ramane cu pantofii nevanduti ... ::)

--- Terminare citat ---
bine. n-ai conduru' dat, da' ai pusculita goala.  :D :P

optimus sum:
de unde stii asta ? scrie in zodiac?  8)

micaela:
pai nu prea zornaie, si-apoi stiu bine cum e.  :D

micaela:
stiu bine cum e sa ai pusculita goala, am vrut sa zic.  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă