Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
micaela:
aici ai zis vorba mare. :D da, prefer sa-mi petrec batranetile ;D cu cineva care poseda in recuzita si pereche de ochelari cu lentile roz si pastila de umor (n-am nimic nici impotriva celor albastre :D), care nu-si petrece timpul ramas privind cioranian inapoi ci, da, desigur, bucurandu-se de frumusetea oricarei varste... pe mine ma cuceresc piticii albi ai celor din jur, e drept. ;)
silviu:
e clar ca nu te pot cuceri. poate incearca optimus :-\
micaela:
:D da' ma lasi sa-ti bumbacesc piticul negru? ca asa-i de mare si gras, de ma-ntreb unde are loc in tine.
optimus are conduru' :D dat si io respect pantofii unei femei asa cum mi-ar placea si mie a mi-i respecte altele :P
ce metafore de cismarie.... :D
silviu:
te las sa-mi bumbacesti ce vrei tu ;D dar eu cred ca in sinea ta, imi dai dreptate. si eu as vrea sa cred ca voi intalni sufletu-pereche, ca dupa ce merg la "culcare" ajung in rai si stau cu o thaigirl pe un norisor de puf...
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Marți, 14 Iunie 2011, 11:06 ---:D da' ma lasi sa-ti bumbacesc piticul negru? ca asa-i de mare si gras, de ma-ntreb unde are loc in tine.
optimus are conduru' :D dat si io respect pantofii unei femei asa cum mi-ar placea si mie a mi-i respecte altele :P
ce metafore de cismarie.... :D
--- Terminare citat ---
de unde ai scos-o tu ca eu am condurul dat ? respecta tu cat vrei pantofii alteia , dar condurul meu e la locul lui, si anume in vitrina magazinului , mica draga ... viata trece si eu nu pot ramane cu pantofii nevanduti ... ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă