Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (106/244) > >>

silviu:

--- Citat din: micaela din Marți, 14 Iunie 2011, 00:08 ---hai ca enuntul asta e mirobolant. de unde esti tu familiarizat cu topologia lumii de dincolo? iadu-i jos si raiu-i deasupra. sau stai in cap?  :D

--- Terminare citat ---

"… că trece aceasta ca fumul de pre pământ.
Ca floarea au înflorit, ca iarba s-au tăiat,
cu pânză se înfăşură, cu pământ se acopere."

janeta:
dragii mei , atmosfera e prea serafica pentru mine , asa ca ma intorc la indeletnicirile mele  :D

noapte buna !

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Marți, 14 Iunie 2011, 00:08 ---hai ca enuntul asta e mirobolant. de unde esti tu familiarizat cu topologia lumii de dincolo? iadu-i jos si raiu-i deasupra. sau stai in cap?  :D

--- Terminare citat ---
Primii 40 de ani de viaţă ne dau textul, următorii ne oferă comentariul... ::)

micaela:
unii se apuca mai greu de scris si-s prolifici pana tarziu. :P pe altii ii lasa talentu' si stau pe margine si comenteaza dand marunt din barba.  :D daca tot critica, sa mai recurga si la citate, din cand in cand.

silviu:
am impresia ca domnisoara micaela poate fi cucerita numai de catre optimisti ;D cu cioran si schopenghauer nu facem nimic :( trebuie sa-i spunem ca viata e frumoasa abia dupa 40 de ani, cand ai si tot timpul inainte, ca sufletul-pereche pandeste dupa colt, ca dupa moarte ne asteapta raiul... din pacate, trebile stau cam invers :( o avea viata ceva frumusete si dupa 40, dar ai tot timpul in urma, nu inainte :( sufletul-pereche nu pandeste niciunde, pentru simplul motiv ca nu exista :'( iar raiul si iadul sunt chiar aici, pe pamant :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă