Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (99/244) > >>

micaela:
 :P

fortuna777:
nu exista un cost, pe jumatate (as vrea sa-ti spun altfel...suna aiurea pe jumatate)...doar drumul pana acolo te costa...masa si mancarea sunt absolut gratuit (stiu ca se mananca foarte natural si fara carne)...fiecare, daca vrea lasa ceva la plecare. :)..ma interesez exact si vorbim :)

cum mica...e mult sa-ti acorzi doar tie 10 zile ???...sa nu te mai gandesti la nimic altceva?...eu cred ca toti ar trebui sa facem asta pt noi din cand in cand ;)

nu e calugarie, janet...10 zile :D...viata mea e un vacarm total si cu greu mai am timp sa stau cu mine insami, fara sa nu intervina diverse ganduri si tot felul de probleme de rezolvat:(...care ma obosesc ingrozitor

fortuna777:

--- Citat din: micaela din Luni, 13 Iunie 2011, 12:29 ---
--- Citat din: janeta din Luni, 13 Iunie 2011, 12:17 ---hai ca ma ametisi de tot :D :D :D

--- Terminare citat ---

stimata doamna, vertijul dvs. ar putea avea cauze somatice sau organice care nu trebuie nesocotite, dar daca privim problema holistic si fara partinire stiintifica conventionala, cred ca nesigurata interceptarii sensurilor paradigmatice din enunturile postate anterior are un determinism astrologic marcat de mercur in mers retrograd in conjunctie cu luna naeagra.  :D

--- Terminare citat ---

:D :D :D :Ddoamne, ca draga-mi esti mai mica...de unde le mai scoti? :D...iar tu janet, nu stiu unde gasesti pozele astea haioase  :D :D

micaela:
zau ca mi-ar placea o extragere, sau o "intoarcere" din aceasta, la deplina simplitate si la mine...
ma bate gandul...dar chiar 10 zile de (completa) nevorbire... ?:D

fortuna777:
cam greu :D :D, va fi o lupta cu tine insati :)...ce zici? ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă