Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
silviu:
--- Citat din: janeta din Duminică, 12 Iunie 2011, 13:35 ---pe de alta parte mai e o vorba ce spune ca nu exista barbati ...neputinciosi , ci doar femei nepricepute , asa ca ii dau dreptate micai : daca e suflet, iute si femeia devine suficient de ...indemanatica ca sa-l scuteasca pe dumnealui de terapiile cu "voronetz "
--- Terminare citat ---
mai stiu eu o vorba: unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. poa sa vina si miss univers, daca nu mai e, nu mai e :'(
micaela:
de-aia s-o zice "l-a iertat Dumnezeu"... :D
micaela:
--- Citat din: silviu din Duminică, 12 Iunie 2011, 13:08 ---cucerire-as da' n-am ce :(
--- Terminare citat ---
pana gasesti ce, exerseaza pe noi, sa nu-ti pierzi antrenamentul. :D uite, io ma ofer voluntara. cred ca si Jeaneta, si forti. hai, desfasoara-te, da' treptat, sa nu faci febra musculara. :D
silviu:
cu janeta nu ma bag. dac-o supar scoate imediat brishca :( forti...sa-nteleg ca e fortuna777? si ea e periculoasa si poate deveni imediat furtuna777 :( mai ramai tu, da' sa nu ma pui sa citesc nush ce carti scrise de vreun renumit savant necunoscut.
micaela:
adica numa' io sa fiu victima antrenamentelor tale de Don Juan? mie mi-e frica. fac fata numai in echipa. :D
si forti nu devine furtuna. am stabilit ca era blu3 numai in foto, temperamentul vijelis al personajului nu-i apartinea. e o pveste complicata... ;)
cat despre Janeta, nu stii ce pierzi. da-o-colo de brishca...;)
hai, zi, cucereste-ne. :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă