Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
micaela:
--- Citat din: Daria2011 din Luni, 30 Mai 2011, 22:08 ---optimus sum : Nu cred ca femeile se oftica ca s-au indragostit …. Si totusi din punct de vedere psihologic barbatul este “ vanatorul “ - cu sau fara tehnici de cucerire – si cu cat “vaneaza “ mai mult cu atat va aprecia mai mult…pentru ca oamenii au tendinta de a acorda o valoare speciala acelor lucruri care au o disponibilitate limitata ..
--- Terminare citat ---
da, nush; de ce, dar e adevarat...eu n-o sa pricep niciodata de ce o iubire oferita direct si deschis, cu loialitate si devotiune, nu mai e "atractiva". de ce jocurile astea stupide de cucerire-recucerire-descucerire... teatru scurt de dupa-amiaza..:D :P
carmentoma:
Punem pariu? Sunt de acord cu manifestarile strict fizice, care pot sa fie oricum: pocnituri, vajaieli, ameteli, etc., pana la fluturi in stomac, dar sub nici o forma nu cred ca as deveni subit imbecila, sa uit sa scriu si sa vorbesc Limba Romana! E prea mult! Poate doar sa uit sa vorbesc, sa las tacerea sa vorbeasca in numele meu, asta da!
optimus sum:
maaaamaaaa , ce lovita te dai de batranete...
uite, iti promit ca data viitoare cand ne intalnim o sa-ti trag un prim plan cu 16 megapixeli, si te studiez bine acasa , numarandu-ti ridurile , ca sa ma conving de ce te dai baba ...
asa figuranta esti cateodata ... ??? ??? ???
se poate ca pana acum sa nu fi iubit cu adevarat , dar si cand te-oi indragosti , mai vedem daca mai stii sa vorbesti asa rece si calculat
janeta:
--- Citat ---http://www.ted.com/talks/lang/rum/helen_fisher_tells_us_why_we_love_cheat.html
--- Terminare citat ---
m-am cam simtit pusa la microscop vazand acest videoclip , dar pot spune ca , intr-adevar este interesant
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 30 Mai 2011, 22:17 ---maaaamaaaa , ce lovita te dai de batranete...
uite, iti promit ca data viitoare cand ne intalnim o sa-ti trag un prim plan cu 16 megapixeli, si te studiez bine acasa , numarandu-ti ridurile , ca sa ma conving de ce te dai baba ...
asa figuranta esti cateodata ... ??? ??? ???
se poate ca pana acum sa nu fi iubit cu adevarat , dar si cand te-oi indragosti , mai vedem daca mai stii sa vorbesti asa rece si calculat
--- Terminare citat ---
nu sunt figuranta...asa ma simt acum... :(
si am iubit.... pe cine nu m-a meritat (vorba romantei ;)) :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă