Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
carmentoma:
Niciodata sa nu zici niciodata!
micaela:
pai nu, ca indragostita am fost, dar nu cu simptomele astea. :D
Daria2011:
optimus sum : Nu cred ca femeile se oftica ca s-au indragostit …. Si totusi din punct de vedere psihologic barbatul este “ vanatorul “ - cu sau fara tehnici de cucerire – si cu cat “vaneaza “ mai mult cu atat va aprecia mai mult…pentru ca oamenii au tendinta de a acorda o valoare speciala acelor lucruri care au o disponibilitate limitata ..
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Luni, 30 Mai 2011, 22:05 ---pai nu, ca indragostita am fost, dar nu cu simptomele astea. :D
--- Terminare citat ---
never say never.. carmen toma are dreptate...
te pocneste de nu te vezi cand te astepti prea putin... cat oi fi tu intelectuala , o sa-ti pocneasca urechile si o sa-ti mananci toate cratimile facand dezacorduri si greseli de prescolar... lasa ca vezi tu ...
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 30 Mai 2011, 22:08 ---
--- Citat din: micaela din Luni, 30 Mai 2011, 22:05 ---pai nu, ca indragostita am fost, dar nu cu simptomele astea. :D
--- Terminare citat ---
never say never.. carmen toma are dreptate...
te pocneste de nu te vezi cand te astepti prea putin... cat oi fi tu intelectuala , o sa-ti pocneasca urechile si o sa-ti mananci toate cratimile facand dezacorduri si greseli de prescolar... lasa ca vezi tu ...
--- Terminare citat ---
mai sum, tu ai ceva cu mine si gramatica mea :D... nu-i o vina ca-s intelectuala, dar nu am considerat niciodata asta ca fiind prima mea calitate. :P
la varsta asta pocnituri in urechi? poate de la otita. :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă