Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (70/244) > >>

micaela:
ce provocare? e pedeapsa  ;D :D

optimus sum:
nope...te contrazic mihaela "pana in panzele albe"... majoritatea femeilor "se oftica" ca s-au indragostit , cu toate ca le place asta, si prefera sa se considere niste victime , niste cucerite, poezia este plina de exemple, topicul se numeste la fel ...
ma insel ? ia gandeste-te un pic... de ce tehnici de cucerire ? eu vad iubirea ca pe un parteneriat nu ca pe o cucerire... e o diferenta , nu ? daca si voi a-ti considera ca vreti sa cautati un partener, in loc sa cautati un barbat care sa "va cucereasca " atunci poate ati gasi omul potrivit, si nu ati mai calca mereu in strachini...
de ceva vreme tot bat saua sa priceapa iapa pe topicuri pe aici , dar iapa , nimic , nimic...:(

janeta:

--- Citat ---de ceva vreme tot bat saua sa priceapa iapa pe topicuri pe aici , dar iapa , nimic , nimic...Sad
--- Terminare citat ---

ia incearca si cu vorba buna , ca poate merge ... :D :D :D

micaela:
esti gresit cu totul. si eu vad iubirea fix ca pe un parteneriat armonios si onest. nici vorba de cucerire... voi, barbatii, sunteti obsedati de cucerire, de stratageme, farmece si alte prostii de aburit...nu ne-o puneti noua in carca.  :P
si, hai, ca voi nu calcati in strachini deloc.... nuuuuu. cate oficiate zici ca ai?  :D
ce iapa? mi-a scapat ceva? fii mai explicit ca vad ca nu stam bine cu subtilitatea.  :D

micaela:
Jan, dai t tel la prortectia animalelor, sau eu, ca vad ca optimus incepe sa dea in iepe, e aicea... jos violenta!  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă