Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
micaela:
Asa eram si eu...(oftat nostalgic). pana mi s-a infundat. ;D
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Luni, 30 Mai 2011, 00:11 ---asta cu garda jos si disponibilitatea e adevarata... e premisa maxima. dar cred ca se poate intampla si cand esti destul de bine "pe picioare" si te paleste destinu'.
--- Terminare citat ---
nu prea am intalnit , micaela... o femeie care si-a facut un plan de viata , care are deja ceva experienta si care stie sa-si asigure independenta materiala , e greu de "invins"... are standarde ridicate, trece sentimentele prin sita stabilitatii materiale, cerne cu dependenta de comfort si de independenta , si iubirea ramane doar poezie... ;D
micaela:
asa am invatat ca "sa nu spui niciodata niciodata" e vorba mare, mon cher. ;)
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 30 Mai 2011, 00:15 ---
--- Citat din: micaela din Luni, 30 Mai 2011, 00:11 ---asta cu garda jos si disponibilitatea e adevarata... e premisa maxima. dar cred ca se poate intampla si cand esti destul de bine "pe picioare" si te paleste destinu'.
--- Terminare citat ---
nu prea am intalnit , micaela... o femeie care si-a facut un plan de viata , care are deja ceva experienta si care stie sa-si asigure independenta materiala , e greu de "invins"... are standarde ridicate, trece sentimentele prin sita stabilitatii materiale, cerne cu dependenta de comfort si de independenta , si iubirea ramane doar poezie... ;D
--- Terminare citat ---
hai ca esti obosit... :D
daca privesti iubirea ca pe o "infrangere"... ce femeie, oricat de matura si pe picioarele ei ar fi nu-si doreste sa iubeasca? ca n-o fi roboata. :D
iulia17:
OPT stai jos ca nimic nu stii. mai stai in clubul fetelor poate se mai prinde si de tine cite ceva
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă