Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (63/244) > >>

iulia17:

miha, acum ai inteles cit de importante sunt tehnicile alea de … aparare cind te loveste indragosteala asa pe nepregatite?
eu va rog foarte insistent sa-mi spuneti tot ce stiti si cum sa ma apar mai bine ca mie a inceput sa-mi fie frica sa mai ies dincasa.
pai daca iti apare asa de nu stiu unde…

optimus sum:
iulia...la tine e greu sa se intample dupa cum am vazut eu ...esti destul de bine protejata ...poate un pic excesiv...:P

francesca777:
lasa Iulia ca pe tine te simte ca ti-e frica si te ia asa...usurel..prin invaluire....te loveste cu mila..:)))

steliana:

--- Citat din: optimus sum din Duminică, 29 Mai 2011, 23:18 ---am constatat cu surprindere de curand , ca de fapt indragosteala nu e decat apanajul celor care au timp prea mult de cheltuit si din plictis mai treg cate o indragosteala ...cand ai treaba pana peste cap , cand esti stresat de una si de alta nu prea mai ai chef de indragosteli ...

--- Terminare citat ---

corect! este doar o constatare, nu o regula
la mine este invers! daca sunt indragostita ... merg mai bine pe sarma
afara de asta, se elimina si oboseala si stresul

aaa ... nu vorbim aici de modul/gradul de indragosteala

nush ... dar se pare ca la mine intervine cam la 14 ani sa nu fac ceva si sa ma indragostesc :D

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Duminică, 29 Mai 2011, 23:18 ---am constatat cu surprindere de curand , ca de fapt indragosteala nu e decat apanajul celor care au timp prea mult de cheltuit si din plictis mai treg cate o indragosteala ...cand ai treaba pana peste cap , cand esti stresat de una si de alta nu prea mai ai chef de indragosteli ...

--- Terminare citat ---

io nu pricep cum e cu "de curand" asta...ai avut o revelatie ca daca esti ocupat ti se blocheaza muschiu' inimii?  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă