Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
iulia17:
mai, voi sunteti de la cercul de literatura?!?!? "cum te vindeci dupa inima ranita? spun poezii..."
carmentoma:
--- Citat din: iulia17 din Duminică, 29 Mai 2011, 18:58 ---
mai, voi sunteti de la cercul de literatura?!?!? "cum te vindeci dupa inima ranita? spun poezii..."
--- Terminare citat ---
Cred ca o poezie poate fi si un raspuns la o intrebare, cu conditia sa o si intelegi! Am gasit poezia "Adio" candva, prin liceu si pot doar sa spun ca mi-a intrat adanc in suflet si am pastrat esenta ei: treci peste tot, dar pastrezi AMINTIREA! Am facut asta deseori in viata! Si cred ca o voi mai face! Asa cum altii posteaza imagini sau cantece pentru a exprima o idee, la fel am procedat si eu postand o poezie! O manea, ceva, era mai in tema? Probabil, dupa unele gusturi!
iulia17:
pai si cintecul si altele ar fi acelasi lucru, cum iti trece tie supararea - prin arta? :D
micaela:
hai ca ai nimerit-o, Jul. Cufundarea int-un act de creatie chiar poate fi o cale salvatoare. am pictat, intr-o perioada mai grea, si asta m-a ajutat sa ma detasez de supararea obsesiva.
iulia17:
ok. dar de fapt ca si tehnica am putea sa o denumim - deturnarea atentiei spre alte activitati? ca poate unu nu le are cu arta, dar tricoteaza sau sapa gradina
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă