Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
optimus sum:
Acum, ca ne-am lamurit ca nu exista o tehnica anume, hai sa definim ce elemente ajuta cel mai bine la "cucerirea" unui partener...
sa incep eu: cultura...
mara_sibiu:
cultura....,dupa parerea mea nu face parte dintre acele "cateva elemente" comune ci mai degraba din urzeala plasei cu care vei fi "capturat" tu.
mara_sibiu:
--- Citat din: janeta din Luni, 23 Mai 2011, 16:11 ---
--- Citat ---Daca trag linie si fac bilantul vietii,sa sti ca ,chiar nu exista o tehnica anume care sa mearga la fix oricand si cu oricine.Sunt doar cateva elemente care prind mereu dar care trebuie tesute cu grija si multa rabdare intr-o plasa care are textura diferita pentru fiecare individ in parte.
--- Terminare citat ---
sintetizat : vazut , placut , luat
--- Terminare citat ---
mai degraba:vazut,placut,cucerit,analizat,testat,folosit,etc si apoi mai vedem noi cu luatul ;)
fortuna777:
...aspectul ingrijit, bunul simt, inteligenta, omenia, simtul umorului si.... sa nu fie chiar sarac lipit pamantului ca murim de foame amandoi :D
carmentoma:
"Cultura" se vede de la distanta intai si intai cand se scrie cu "cratime jucaushe", cum spunea cineva cu umor pe aici, sau cu expresii gen "prietenii nu pot venii :o ;D ::) ???"... si altele asemenea! Snobismul tot pe acolo se incadreaza! Sa faci parada de o pseudocultura cu copy/paste, sa comentezi despre tot si toate, ceva gen Monica Tatoiu cu ceva instalatie in plus... sa ma iertati, dar ma duc invartindu-ma de langa o astfel de persoana, poate sa fie el si idolul femeilor! Pentru mine un barbat adevarat vorbeste putin, tintit, cu umor si ironie fina (ceva gen @silviu... sper ca imi intelege admiratia sincera, fara intentie de agatamant ieftin!), nu spalator de varza si batator de campi! Scuzati interventia prea directa! Asa sunt eu! Nu trebuie sa ma iubeasca sau sa ma placa toata lumea!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă