Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (28/244) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 18 Mai 2011, 21:04 ---dar parca seamana cu o caramida in zbor

--- Terminare citat ---

pazea !! ;D

on topic:

Am  constatat ca metodele de agatat ( mai e pana la cucerit) ale barbatilor pe strada variaza si ele functie de moda.

Cu timp in urma era la moda acel “singurica, singurica”, pe care sincera sa fiu nu l-am inteles si chiar ma agasa.

Acum e la moda metoda pliantelor – sub pretextul  de a oferi pliante in ideea de a-ti da mai multe informatii si detalii despre ceea ce scrie in pliant iti cer numarul de telefon !
O functiona oare ?

optimus sum:
ai dat numarul si acum iti pare rau ? sau intrebi profilactic sa vezi daca e ok sa te lasi agatata asa ? :P

steliana:
habar nu am!
dar daca pe mine nu ma scutura de umeri sa-mi spuna ce vrea ... poate sa faca precum pitigoiul cand s-a insurat cu girafa ...

almi_gabi:

--- Citat din: optimus sum din Joi, 19 Mai 2011, 11:02 ---ai dat numarul si acum iti pare rau ? sau intrebi profilactic sa vezi daca e ok sa te lasi agatata asa ? :P

--- Terminare citat ---

nici, nici  ....
am trecut de varsta la care sa se mai oboseasca sa-mi ceara telefonul   :D  imi dau doar pliantul

optimus sum:

si tu vorbesti prostii... am dansat cu tine , stiu ce vorbesc ... asta cu "imi dau decat pliantul " e modestie neavenita Gabitza draga... ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă