Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
silviu:
--- Citat din: micaela ---Tot Tutea e mai lucid in privinta asta....absolutul e Dumnezeu
--- Terminare citat ---
si einstein era lucid: cuvantul "Dumnezeu" nu este nimic altceva pentru mine decat expresia si produsul slabiciunii umane, Biblia este o colectie de legende onorabile, dar primitive, care sunt, in orice caz, destul de copilaresti.
si hawking: stiinta prezice ca multe feluri de universuri vor fi create spontan, din nimic. e o chestiune de noroc din care facem si noi parte;
creierul este un computer care inceteaza sa functioneze cand componentele sale se strica. pentru computere stricate nu exista nici rai, si nici viata dupa moarte. :(
micaela:
nu-mi permit sa-i contrazic pe Einstein sau Hawkins, niste "brain"-uri ale omenirii, dar pot sa am o alta opinie. uite link la un articol al lui C-tin dulcan, medic neurolog, doctor in medicina care a studiat, o viata intreaga, dintr-o perspectiva holistica (fizicca, biologie, chimie, neurologie) problema existentei unei Constiinte universale pe care eu o numesc Dumnezeu. in privinta bisericilor si a dogmelor religioase am si eu multe "retineri" (eufemistic fiind spus)...
http://www.calatoriainimii.net/2010/06/dumitru-constantin-dulcan-%e2%80%9dintoarcerea-lui-dumnezeu%e2%80%9d/
optimus sum:
moaaammaaah... cu discutii despre tutea, dumnezeu, cioran, einstein si hawkings vreti voi sa cuceriti ? poate intre voi doi sa functioneze asta ... ;D
chiar, functioneaza ? :o
micaela:
e secret ;D
silviu:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 18 Mai 2011, 18:15 ---nu-mi permit sa-i contrazic pe Einstein sau Hawkins, niste "brain"-uri ale omenirii, dar pot sa am o alta opinie.
--- Terminare citat ---
sigur ca poti. eu nu incerc sa ti-o schimb.
--- Citat din: optimus sum ---moaaammaaah... cu discutii despre tutea, dumnezeu, cioran, einstein si hawkings vreti voi sa cuceriti ?
--- Terminare citat ---
nope! eu le cuceresc cu traditionalul salut "saru' mana pe obraz" si cu intrebarea cheie "iti pare bine ca te-ai nascut vie?"
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă