Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (241/244) > >>

micaela:
creca era o metafora antimecanicista. :buck2:

bit:
Da, insa nu antimecanicist-newtoniana, era o metafora anticuantica. Care mecanica cuantica are ca mare deitate probabilitatea.

Caroline:
Cuarci lipofugi nu au inventat chinezii astia?  :2funny:

Mea culpa pentru exprimare, da' expres n-am tradus din engleza, fiindca are alt sens. To listen era in sensul de a sti sa asculti, a fi un bun ascultator si nu e omonim ca in limba romana cu a a asculta de cineva - to obey.
Prin urmare, poti sa zici ce vrei, bitek, de logica ardelenilor, da' cred ca logica de mai sus ti-a scapat... de data asta.  :P  :whistle:  Asa ca subscriu Mica, logica feminina exista. ;D

bit:
Bre, io n-am nimic cu logica ardelenilor, sa ma iertati. Chiar daca nu mai spun ei glume de joi ca s-ar putea sa rada duminica la slujba. Si chiar daca face melcu`tusti! la ei (ca aci era beleaua cu melcu`fulger la ardeleni). Io am ce am cu alaturarea nefericita intre feminin si logica, atat.

micaela:

--- Citat din: Caroline din Luni, 28 Mai 2012, 22:50 ---Cuarci lipofugi nu au inventat chinezii astia?  :2funny:

--- Terminare citat ---

;D tot scrutez zarea media in speranta ca un ciufulit cu limba scoasa inventeaza si ceva de genul asta, dar nica, nica...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă