Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (227/244) > >>

bit:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 24 Martie 2012, 15:19 ---Multumesc. Distractie placuta azi dupa-amiaza.  :)
[/quote
Daca-mi era adresata, multumesc. Daca nu, tot asa. :) Daca ai sughitat un pic azi, e de la noi. Si zice bine Mica, e plina de crengi uscate inca. Mai peste vreo luna om vedea...
--- Terminare citat ---

Victorman:

--- Citat din: oti din Sâmbătă, 24 Martie 2012, 22:06 ---acolo e portie dubla sau atat mananci doar tu? :pleasantry:

--- Terminare citat ---
Mananc o saptamana sau pana o termin  ;D depinde de vecini  :2funny:

Victorman:

--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 24 Martie 2012, 22:09 ---
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 24 Martie 2012, 15:19 ---Multumesc. Distractie placuta azi dupa-amiaza.  :)
[/quote
Daca-mi era adresata, multumesc. Daca nu, tot asa. :) Daca ai sughitat un pic azi, e de la noi. Si zice bine Mica, e plina de crengi uscate inca. Mai peste vreo luna om vedea...

--- Terminare citat ---
Auuuuuuuuuuuuu
--- Terminare citat ---

almi_gabi:

--- Citat din: Victorman din Sâmbătă, 24 Martie 2012, 21:50 ---Cam asa inteleg eu sa mananc sanatos  :buck2:

--- Terminare citat ---

io' care mi'ss o gospodina desavarsita, incredibila, sublima si devotata in a ocoli bucataria (  :dance: ) am o intrebare - ce reprezinta desenu'

Victorman:
strat de ceapa ,cartofi,morcovi, ardei,ceapa, cartof ,morcov....condimente si pulpe superioare deasupra.................................dupa 2 ore in cuptor cu capac, o ora fara si apoi 30 min cu bulionul
. Ceva de genul

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă