Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (224/244) > >>

Guesswho:

--- Citat din: Victorman din Vineri, 23 Martie 2012, 20:56 ---Asta-i lucrul cel mai placut  :2funny: , la spalatul vaselor apoi cedez,las de la mine si accept ajutorul  :worthy:

--- Terminare citat ---
nici la spalat vase nu ma prinzi, am masina care face asta  :2funny:

Victorman:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 23 Martie 2012, 21:02 ---nici la spalat vase nu ma prinzi, am masina care face asta  :2funny:

--- Terminare citat ---
Pai undeva trebuie sa te prind  :2funny:

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Vineri, 23 Martie 2012, 20:53 ---Auzi tu? Daca o doamna (singura) te invita (sa presupunem) sa gatiti impreuna, tu mai tii cont ca tai ceapa de la est la vest? Bree, io as avea grija doar sa nu-mi las deshtele pe tocator...and so on! Atmosfera e unde e, ce, tre sa mai iasa si mancare?

--- Terminare citat ---
pai cred ca Victor tine cont, pentru impresionarea d-nei  ::)
deshtele pe tocator la un adevarat barbat? n-ai sa vezi ....poate la pisoi  :magic:

Caroline:

--- Citat din: Victorman din Vineri, 23 Martie 2012, 20:44 ---Daca nu stiai suntem minoritate aici , asa ca  :surrender:

--- Terminare citat ---

Bitek, cand o sa vii, ca Victor, la o actiune SC cu 90% femei, atunci o sa intelegi... cum joaca unii cand le canta altii ;D
Iar cu sensibilitatea ai dreptate, dar extrapolezi... nu e ceea la ce ma gandeam eu. Eu vorbeam de o chestiune personala (gen un test de personalitate individual), de care nu ai de unde sa stii.

bit:
Pai da, ca io nu pot sa fug, ce crezi tu...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă