Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (222/244) > >>

Victorman:
Caroline, Gigi s-a distrat la carnaval(prietenii stiu de ce), aici cred ca nu mai are farmec  ;D

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 23 Martie 2012, 19:58 ---Si daca se produce situatia exceptionala in care nu numai ca nu puneti sare amandoi, dar fiecare face exact ceea ce trebuie ca totul sa mearga struna si asta chiar fara prea multe cuvinte... si mai iese si o mancare de nota 10?

--- Terminare citat ---
asta cu "fiecare face exact ceea ce trebuie ca totul sa mearga struna si asta chiar fara prea multe cuvinte" ma face sa-mi zboare gandul... :D
daca comunicam e mai sigur ca gatim ;)
serios vorbind, sigur ca se poate sa si gatim impreuna...  :)

Victorman:

--- Citat din: bitek din Vineri, 23 Martie 2012, 20:40 ---Ba intuiesc. Pentru simplul fapt ca femeile inteligente sunt totusi vulnerabile. Inteligenta nu-i tocmai un scut pentru sensibilitate. :P Iote c-am stiut!

--- Terminare citat ---
Chiar sustii ceea ce spui ?  :thumbup: ,martorii unde sunt ? Daca nu stiai suntem minoritate aici , asa ca  :surrender:

Guesswho:

--- Citat din: Victorman din Vineri, 23 Martie 2012, 19:59 ---Chiar cred ca af fi echitabil, dar invers. Nu neaparat echitabil, poate se poate exprima altfel  ;). Acum depinde sunt barbati care stiu sa gateasca si altii care nu stiu, s-ar putea sa nu-ti placa sa mananci ceva de la cel care nu stie  ;D

--- Terminare citat ---
da, asa e, Victor, echitabil e cum am propus io  ;D
n-as intra in detalii despre cum trebuie gatit...am un adevarat ritual curateniei, spalatului....si altele din aceeasi gama :)

bit:
Chiar sustin. Martori nu-mi trebe. Si de restu,`(ca de obicei) io impotriva tuturor, nu ma las nici mort, inca si atunci mai misc cate ceva! :strong:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă