Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
Caroline:
;D Sa va fie rusine, ati ajuns sa (ma) barfiti ca femeile. :happy:
Eu de plimbat, chiar o sa vreau sa ma plimb la vara pana la Braila, ca am o invitatie de la Balanta, pe urma la Vama Veche, cu Nicolae, la Iasi, sa ies la o cafea cu Guesswho (vedeti voi atunci barfeala... adica nu vedeti >:D), iar in Australia chiar ma batea gandul sa emigrez (ca se cer profi acolo) in urmatorii 5 ani. Da' , Victor, ai dreptate si tu, nu stiu daca o sa si port pe cineva cu mine pe-acolo... >:D
bit:
--- Citat din: Victorman din Vineri, 23 Martie 2012, 20:16 ---Cred ca noi, barbatii nu santem chiar asa bine vazuti in ochii doamnelor decat intr-o singura privinta iar ptr asta trebuie sa dai examen(proba practica) :2funny:
--- Terminare citat ---
Ei, as!Totul se rezuma la "it`s a kind of magic". Daaa, stiu , sunt femei in toata firea, da`pana la coada tot fete is...(sa vezi acu` :tomato: si :hammer: !)
Victorman:
Cred ca dupa afirmatiile astea trebuie sa mutam conversatia la : Razboiul sexelor :giggle:
Caroline:
Bitek, nici nu stii cata dreptate ai. Da' nu o sa spun si de ce, e prea personal. Cu toate astea, te previn ca nu-s solida numai la argumentatie, am 1.70 si 80kg (Victor poate confirma). :giggle:
Victor, eu propun sa nu ne mutam noi, ci sa asteptam sa fim mutati. Cand? Pai atunci cand o sa stim si noi daca se distreaza si adminii cu noi sau nu. :offtopic:
bit:
Ba intuiesc. Pentru simplul fapt ca femeile inteligente sunt totusi vulnerabile. Inteligenta nu-i tocmai un scut pentru sensibilitate. :P Iote c-am stiut!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă