Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
micaela:
--- Citat din: marcutza din Miercuri, 18 Mai 2011, 12:29 ---asa da :D
a cuceri prin - rabdare, dedicatie, sinceritate, onestitate, deschidere
--- Terminare citat ---
achiesez. :D eu as mai adauga, ca sunt pretentioasa rau :D; prin inteligenta, umor, bunatate....
micaela:
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 18 Mai 2011, 12:33 ---
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 18 Mai 2011, 12:31 ---
mai incearca o data
--- Terminare citat ---
ups - nu vroiam sa ma bag in vorba ... dar sa fie si asta o tehnica de ... cucerire ;D
--- Terminare citat ---
este dar poate numai in situatia cand el/ea/ celalalt zice "nu" desi pare ca o voce interioara ii spune "da". daca e un feelling de "nu" de la inceput, nush' cat e de insistat... sau o fi?
marcutza:
sotul tau a insistat ;)
micaela:
da, insa acolo n-a fost un feeling de "nu" total. il refuzam fiindca mi se parea a fi din folderul cu "don Juani". :D chestiune care s-a infirmat ulterior. insa, daca e sa fiu sincera pana la capat, nu a fost nciodata un feeling total de "da"... l-am apreciat pentru multe calitati rare (bunatate, daruire, disponibilitate + sentimentul atat de confortabil de a fi iubita), dar am fost constienta de incompatibilitatile structurale....eram juna si am pariat pe Cronos sa sporeasca lucrurile bune si sa stearga diferentele... a fost o iluzie de copil necopt...
optimus sum:
--- Citat din: janeta din Miercuri, 18 Mai 2011, 11:50 ---pai daca la tine nu a tinut figura , de ce o dai ca exemplu ? vino si tu , mai opti , cu noutati sa ne mai improspatam si noi memoria ( adica eu ) si bagajul de informatie ( adica prietenele mele mai tinere de aici ) :D
--- Terminare citat ---
Janeta draga...la mine nu a tinut pt ca timingul nu era potrivit... eram indragostit..nu stiu ce s-ar fi intamplat daca eram "agatat" cand am fost pe liber ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă