Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 265996 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Tehnici de cucerire
« Răspuns #1095 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:00 »
Stai ca la faza asta ne plimba Caroline pana la Braila si dupa aia scoate din joben iepurele cu jumatatea...

Offline Victorman

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #1096 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:03 »
Nu cred ca se risca sa ne plimbe atat  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1097 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:06 »
Da`de ce nu? Dat fiind faptul ca are un mod de argumentare solid (din ce vazu moa pana acu`) s-ar putea sa ne trezim si prin Australia si-napoi! :D

Offline Victorman

• Sr. Member
« Răspuns #1098 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:16 »
Cred ca noi, barbatii nu santem chiar asa bine vazuti in ochii doamnelor decat intr-o singura privinta iar ptr asta trebuie sa dai examen(proba practica)  :2funny:

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1099 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:23 »
Pai daca vrei sa slabesti...Cam asa e la mine.
nu mai vreau, am slabit 2 kg intr-o saptamana  :-\
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1100 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:25 »
 ;D Sa va fie rusine, ati ajuns sa (ma) barfiti ca femeile.  :happy:
Eu de plimbat, chiar o sa vreau sa ma plimb la vara pana la Braila, ca am o invitatie de la Balanta, pe urma la Vama Veche, cu Nicolae, la Iasi, sa ies la o cafea cu Guesswho (vedeti voi atunci barfeala... adica nu vedeti  >:D), iar in Australia chiar ma batea gandul sa emigrez (ca se cer profi acolo) in urmatorii 5 ani. Da' , Victor, ai dreptate si tu, nu stiu daca o sa si port pe cineva cu mine pe-acolo...  >:D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1101 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:26 »
Cred ca noi, barbatii nu santem chiar asa bine vazuti in ochii doamnelor decat intr-o singura privinta iar ptr asta trebuie sa dai examen(proba practica)  :2funny:
Ei, as!Totul se rezuma la "it`s a kind of magic". Daaa, stiu , sunt femei in toata firea, da`pana la coada tot fete is...(sa vezi acu` :tomato: si  :hammer: !)

Offline Victorman

• Sr. Member
« Răspuns #1102 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:30 »
Cred ca dupa afirmatiile astea trebuie sa mutam conversatia la : Razboiul sexelor  :giggle:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1103 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:36 »
Bitek, nici nu stii cata dreptate ai. Da' nu o sa spun si de ce, e prea personal. Cu toate astea, te previn ca nu-s solida numai la argumentatie, am 1.70 si 80kg (Victor poate confirma).  :giggle:
Victor, eu propun sa nu ne mutam noi, ci sa asteptam sa fim mutati. Cand? Pai atunci cand o sa stim si noi daca se distreaza si adminii cu noi sau nu.  :offtopic:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1104 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:40 »
Ba intuiesc. Pentru simplul fapt ca femeile inteligente sunt totusi vulnerabile. Inteligenta nu-i tocmai un scut pentru sensibilitate. :P Iote c-am stiut!

Offline Victorman

• Sr. Member
« Răspuns #1105 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:41 »
Caroline, Gigi s-a distrat la carnaval(prietenii stiu de ce), aici cred ca nu mai are farmec  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1106 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:43 »
Si daca se produce situatia exceptionala in care nu numai ca nu puneti sare amandoi, dar fiecare face exact ceea ce trebuie ca totul sa mearga struna si asta chiar fara prea multe cuvinte... si mai iese si o mancare de nota 10?
asta cu "fiecare face exact ceea ce trebuie ca totul sa mearga struna si asta chiar fara prea multe cuvinte" ma face sa-mi zboare gandul... :D
daca comunicam e mai sigur ca gatim ;)
serios vorbind, sigur ca se poate sa si gatim impreuna...  :)

Offline Victorman

• Sr. Member
« Răspuns #1107 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:44 »
Ba intuiesc. Pentru simplul fapt ca femeile inteligente sunt totusi vulnerabile. Inteligenta nu-i tocmai un scut pentru sensibilitate. :P Iote c-am stiut!
Chiar sustii ceea ce spui ?  :thumbup: ,martorii unde sunt ? Daca nu stiai suntem minoritate aici , asa ca  :surrender:

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1108 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:46 »
Chiar cred ca af fi echitabil, dar invers. Nu neaparat echitabil, poate se poate exprima altfel  ;). Acum depinde sunt barbati care stiu sa gateasca si altii care nu stiu, s-ar putea sa nu-ti placa sa mananci ceva de la cel care nu stie  ;D
da, asa e, Victor, echitabil e cum am propus io  ;D
n-as intra in detalii despre cum trebuie gatit...am un adevarat ritual curateniei, spalatului....si altele din aceeasi gama :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1109 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:47 »
Chiar sustin. Martori nu-mi trebe. Si de restu,`(ca de obicei) io impotriva tuturor, nu ma las nici mort, inca si atunci mai misc cate ceva! :strong: