Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
Guesswho:
pentru unii e foarte dificila tehnica ta, silviu
le place sa cucereasca, dar nu-s dispusi sa se deschida, sa se lase cunoscuti, sa-si exprime emotii, vulnerabilitati :(
Caroline:
Silviu are dreptate. Femeile aleg. Ele simt primele daca exista vreun interes pentru ele sau nu, iar daca interesul e reciproc, incep semnalele subliminale. Barbatul este cel care - poate - face primul pas fizic, dar numai daca conditiile dinainte sunt indeplinite, adica daca e sigur ca vrea sa se lase cucerit. ;)
Si... cred ca vorbiti despre lucruri diferite, voi doi. "Tehnicile de cucerire" nu au ca scop relatii de-o viata (chiar daca uneori se pot transforma si in asa ceva... foarte rar). Greseala femeilor este ca isi imagineaza ca barbatii isi doresc vreodata sa se lase cunoscuti (si nu doar "cuceriti") de la prima intalnire. ;D
Guesswho:
Caroline, e stiut ca femeile si barbatii comunica diferit ;D
Eu sigur nu m-am referit la o aventura de-o noapte, ca acolo nu e necesar sa stiu nici cum il cheama, iar ce are in suflet, nici atat ;). Daca e vorba strict de o aventura, sigur nu "cunoasterea" lui prezinta interes.
Greseala femeilor este ca isi imagineaza ca barbatii isi doresc vreodata sa se lase cunoscuti (si nu doar "cuceriti") de la prima intalnire. ;D
=============
pe unii nu ajungi sa-i cunosti nici dupa ani :(
Cat despre relatii de-o viata, am ajuns la concluzia ca sunt pe cale de disparitie. Nu-s imposibil de trait, dar sunt din ce in ce mai rare.
bit:
Si cand te gandesti ca suntem asa de simpli...creierul unui barbat functioneaza dupa principiul fiecare lucru in cutituta (sertarul) lui. Voua, in schimb, va place sa faceti conexiuni, sa stabiliti relatii, corespondente, functii...chiar si acolo unde nu exista. Si uite asa aici incepe circul! ;D Un amic, mai mucalit asa, spunea ca cei mai mari dusmani ai femeii sunt DA si NU, femeile fug de termenii absoluti.
Guesswho:
Da, suntem simpli si perfecti asa cum am fost creati, si femei si barbati, partea dificila pentru multi e sa accepte omul asa cum este.
Daca un om nu-ti satisface dorinte, nevoi, etc cauta altul potrivit, e asa de simplu.
Am vazut cat de greu imi e sa schimb anumite comportamente, obiceiuri la mine, a incerca sa schimb pe altul e ......lupta cu morile de vant. Si eu nu-s Don Quijote :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă