Arhiva > Arhiva
FERICIREA ca stare de spirit
iulia17:
Opt dragule, eu nu folosesc asa de des ghilimele sau emoticoane, dar tu TREBUIE sa te prinzi care e sensul, nu?
eu stiu ca sunt fata fina, dar chiar atit de fina incit ironia mea devine insesizabila?!?
optimus sum:
eu m-am prins care era sensul , dar TREBUIA sa te provoc la inca ceva comentarii, pentru ca TREBUIE sa aflu mai multe despre tine ... tocmai ca foloseai una din putinele ironii pe care le folosesti tu , si TREBUIE sa le folosesti mai des...
fortuna777:
Important este sa savuram cat mai mult momentele frumoase din viata noastra...sa le amplificam si sa le prelungim atat cat putem. In general percepem starea de bine si fericire atunci cand n-o mai avem. Suferim cand nu mai avem ceva ce ne facea fericiti si ne gandim ca nu am stiut sa apreciem ceea ce aveam. Deci..."carpe diem", cum spunea Horatiu, ...traieste clipa!
iulia17:
bine punctat
deci fericirea e doar retroactiva ??
Saturnianul:
Bine ai venit @fortuna
--- Citat din: fortuna777 din Marți, 17 Mai 2011, 21:44 ---In general percepem starea de bine si fericire atunci cand n-o mai avem. Suferim cand nu mai avem ceva ce ne facea fericiti si ne gandim ca nu am stiut sa apreciem ceea ce aveam.
--- Terminare citat ---
Ceva nu se leaga aici. Daca suferim ca nu mai avem ceva ce ne facea fericiti, atunci cum putem spune ca suntem fericiti retroactiv? Pai dupa, ori suferim, ori suntem fericiti! Ca ambele nu se poate.
In ce ma priveste, cand sunt fericit stiu ca sunt fericit si de ce sunt fericit. Dupa ce nu mai am "ceva"-ul care ma facea fericit pot fi trist sau nu. Eventual imi amintesc ce fericit eram. Dar nu percep starea de fericire atunci cand nu mai e. Am perceput-o la vremea ei :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă