Arhiva > Arhiva

FERICIREA ca stare de spirit

<< < (86/125) > >>

julia:

Fericirea ta este darul vointei tale. Omul fericit este acela care traieste in armonie cu lucrurile sau isi accepta in intregime destinul. Epictet

lori:
Astazi, pe drumul spre serviciu m-am oprit in fata unui magazin pe usa caruia erau scrise urmatoarele :
"Fericirea este starea de armonie intre ceea ce faci, ceea ce gandesti si ceea ce spui". Am mers mai departe gandindu-ma la ceea ce tocmai citisem. Si abia acuma imi dau seama cata dreptate contin cele de mai sus. Si ma intreb : oare de cate ori am fost in aceasta stare de armonie???
Nu cred ca de prea multe ori. Sau poate ca da? Ma mai gandesc inca ...

almi_gabi:
Lori,  aceasta stare de armonie intre ceea ce gandesti, spui si faci  eu o vad ca o calatorie prin viata – si ai nevoie de  toate cele necesare pentru drum.  Cand ai un echilibru intre spirit,  emotii si fizic – drumul e usor - cand acest echilibru este “bruiat” lucrurile se complica. Si de aici facem diferenta intre starile de bine si cele mai putin bune.

greu sa raspund la intrebarea de cate ori am simtit aceasta armonie - probabil cel mai des atunci cand sunt intre prieteni.

fortuna777:
chiar daca nu intotdeauna pot spune tot ceea ce gandesc...lucru care uneori genereaza in mine frustrare si nefericire,...incerc ca tot ceea ce spun, atunci cand spun, sa fie si ceea ce gandesc...Daca nu pot spune ceea ce gandesc, prefer sa tac....E si asta o forma tacita de lasitate fata de mine insami... :(

julia:
IN CAUTAREA FERICIRII

“Eu sunt minunea lumii”, spunea ieri trandafirul.
“Cine-ar avea curajul sa-mi faca vreo durere?”
Canta privighetoarea si repeta zefirul:
“O zi de fericire un an de lacrimi cere.”

(Omar Khayyam)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă