Arhiva > Arhiva
FERICIREA ca stare de spirit
aloevera:
La unul dintre multiplele training-uri la care am participat, trainer-ul ne-a spus cum ca " egoismul este bun " si ca " daca putin ceri, putin vei obtine " si " daca mult ceri de la viata, mult vei obtine ". Recunosc faptul ca la vremea respectiva am fost destul de contariata, insa, din pacate, cu timpul, am ajuns sa-i cam dau dreptate.....voi ce parere aveti?
steliana:
poti cere cat te tin plamanii. atata timp cat nu vine in armonie cu legile nescrise ... totul se intoarce impotriva ta si te miri de ce ti se intampla.
foarte important este cum formulezi cererea si cata vointa contine.
(scuze, intamplator am folosit pers. I)
pe mine nu ma fericeste efectul daca stiu ca la baza cauzei lipseste efortul meu.
julia:
cererea o formulez ca pe orice cerere: domnule director, subsemnata....
marcutza:
nu la acea "cerere" a facut referire steliana.
steliana:
clasa, atentie! :D este a nu stiu cata oara cand repet ;D si stiti ca imi displace
daca cererea (gandul) este constructiv, va avea vitalitate, va creste, se va dezvolta, va fi creatie; va atrage dupa sine tot ce este necesar pentru completa sa dezvoltare
daca cererea este distructiva, va contine germenele propriei sale dezintegrari; odata cu pieirea lui va aduce cu sine suferinta, boala, forme conflictuale
cererea nu se face pe concentrarea anumitor persoane, locuri sau lucruri; acestea nu au niciun loc in Absolut ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă