Arhiva > Arhiva

FERICIREA ca stare de spirit

<< < (73/125) > >>

Ayouni:
ce simplu: ¨fericirea are chipul tau, adica al persoanei iubite! n-am zis-o eu ci o compatrioata de-a mea...

luciamanta:
   Ce este fericirea? Să ţi se bulbuce ochii de grăsime? Mulţi plătesc bani grei în America pentru ca să slăbească! Ce este fericirea? Să ai palate? Să ai de toate? Asta-i fericirea? Daca ai hrană, haine şi căldură esti fericit? Este de ajuns să gândesti la nivel biologic? Nu cumva există o înţelegere greşită a fericirii? Care este definiţia fericirii?   

aloevera:
Sa ne povesteasca Steliana cate ceva despre piramida lui Maslow,

steliana:
de ce? ai intuit ca ea este preferata mea?

gasiti toate informatiile pe goagale :D

in oricare dintre piramide explorati nu gasiti decat "fericirea" primara ;)
sunt conditii ale ale nevoilor intr-o structura ierarhica

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Duminică, 10 Iulie 2011, 22:10 ---   Ce este fericirea? Să ţi se bulbuce ochii de grăsime? Mulţi plătesc bani grei în America pentru ca să slăbească! Ce este fericirea? Să ai palate? Să ai de toate? Asta-i fericirea? Daca ai hrană, haine şi căldură esti fericit? Este de ajuns să gândesti la nivel biologic? Nu cumva există o înţelegere greşită a fericirii? Care este definiţia fericirii?   

--- Terminare citat ---
uite, eu stiu un tip care shade toata ziua la carciuma cu o carafa cu vin in fata si e cel mai fericit. rade, canta si danseaza tot timpul. cand se goleste carafa, merge la bar si o umple, apoi iar incepe sa cante, sa rada...

--- Citat din: aloevera din Duminică, 10 Iulie 2011, 22:37 ---Sa ne povesteasca Steliana cate ceva despre piramida lui Maslow,

--- Terminare citat ---
poate ne povesteste ceva despre piramida lui keops :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă