Arhiva > Arhiva
FERICIREA ca stare de spirit
Ayouni:
ce simplu: ¨fericirea are chipul tau, adica al persoanei iubite! n-am zis-o eu ci o compatrioata de-a mea...
luciamanta:
Ce este fericirea? Să ţi se bulbuce ochii de grăsime? Mulţi plătesc bani grei în America pentru ca să slăbească! Ce este fericirea? Să ai palate? Să ai de toate? Asta-i fericirea? Daca ai hrană, haine şi căldură esti fericit? Este de ajuns să gândesti la nivel biologic? Nu cumva există o înţelegere greşită a fericirii? Care este definiţia fericirii?
aloevera:
Sa ne povesteasca Steliana cate ceva despre piramida lui Maslow,
steliana:
de ce? ai intuit ca ea este preferata mea?
gasiti toate informatiile pe goagale :D
in oricare dintre piramide explorati nu gasiti decat "fericirea" primara ;)
sunt conditii ale ale nevoilor intr-o structura ierarhica
silviu:
--- Citat din: luciamanta din Duminică, 10 Iulie 2011, 22:10 --- Ce este fericirea? Să ţi se bulbuce ochii de grăsime? Mulţi plătesc bani grei în America pentru ca să slăbească! Ce este fericirea? Să ai palate? Să ai de toate? Asta-i fericirea? Daca ai hrană, haine şi căldură esti fericit? Este de ajuns să gândesti la nivel biologic? Nu cumva există o înţelegere greşită a fericirii? Care este definiţia fericirii?
--- Terminare citat ---
uite, eu stiu un tip care shade toata ziua la carciuma cu o carafa cu vin in fata si e cel mai fericit. rade, canta si danseaza tot timpul. cand se goleste carafa, merge la bar si o umple, apoi iar incepe sa cante, sa rada...
--- Citat din: aloevera din Duminică, 10 Iulie 2011, 22:37 ---Sa ne povesteasca Steliana cate ceva despre piramida lui Maslow,
--- Terminare citat ---
poate ne povesteste ceva despre piramida lui keops :-\
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă