Arhiva > Arhiva

FERICIREA ca stare de spirit

<< < (67/125) > >>

steliana:
satai sa vezi cand oi mai creste :D

janeta:

--- Citat ---Fericirea este direct proportionala cu distanta de la punctul unde te afli pana la locul de munca. Murphy

--- Terminare citat ---

sa inteleg ca eu traiesc o fericire perpetua din moment ce sunt pensionara ? uraaaaa :D :D :D

aloevera:
Buna seara tuturor,

Daca stau bine sa ma gandesc la momentele mele de fericire, as putea spune ca e acea stare extraordinara de bine, de impacare cu sine si cu ceilati, simti ca ai aripi si plutesti deasupra sordidului cotidian, o stare euforica din care nu vrei sa iesi si pentru care ii multumesti Lui ca ti-a oferit-o, ca o si constientizezi............caci de cele mai multe ori din nefericire nu ne prea dam seama ca mai suntem si fericiti din cand in cand, pentru lucruri mai mici sau mai mari.
Fericirea e o notiune care in acceptia mea tine de fiecare individ in parte...iar motivele care genereaza starea de fericire iarasi vin si spun ca sunt particulare fiecarui individ in parte. De exemplu, Steliana este azi fericita ca munca ei a fost incununata cu succes azi la examenul de masterat. Batrana care sta in fata magazinului Billa e fericita ca azi are ce manca...........

silviu:
... altul e fericit ca are ce iubi...

aloevera:
Da Silviu, are ce iubi sau pe cine iubi

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă