Arhiva > Arhiva

FERICIREA ca stare de spirit

<< < (63/125) > >>

silviu:
Cum poţi să ai o viaţă fericită

almi_gabi:
silviu, ca de obicei, scoti mereu la subiect cate un articol din "maneca"  :D

l-am citit in diagonala - parca nu ma mai atrag tot felul de "retete" ale fericirii - in ultima vreme apreciez momentele asa zise "nepregatite" de fericire - o intamplare , o situatie simpla care sa imi aduca o stare de bine - un moment trecator, o gluma sau o "pozna" care sa ma faca sa uit de stres si probleme

silviu:
chiar asa e: nu exista o "reteta" a fericirii.

adda:

la fel cred si eu...

fiecare individ e fericit in felul lui...ce ma face pe mine fericita ..nu e obligatoriu sa ii faca si pe altii
pe mine ma fac fericita lucruri si intamplari marunte, altii in schimb au nevoie de lucruri "marete"...

lori:
Fericirea = Stare de mulțumire sufletească intensă și deplină, conform DEX. Acuma ma intreb in continuare ce anume poate sa-mi aduca acea stare de multumire "intensa si deplina". Si chiar daca am avut-o vreodata, asa cum mi-am dorit. Intotdeauna visam ca va veni un print (ca in povesti, desigur) si "vom trai fericiti pana la adanci batraneti" Cu timpul, perceptia mea despre fericire s-a schimbat, a devenit cu totul alta. Am invatat ca fericirea nu poate sa depinda numai de o persoana anume. Iar retete ? Intr-adevar, nu exista. Sunt fericita privind ceva frumos, desprinzandu-ma din lumea sordida si uitand momentele neplacute care oricum exista, chiar daca nu le vrem.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă