Arhiva > Arhiva

FERICIREA ca stare de spirit

<< < (42/125) > >>

fortuna777:

--- Citat din: NeliTTT din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 18:38 ---nu ma intereseaza sa stiu cum va fi mai tarziu, v-am povestit-o ca sa dezbateti voi, am vazut ca va place. Eu sunt ocupata sa traiesc. Scuze ca suna a rautate. Balanta nu m-am adresat tie, tu nu prea dezbati, de fapt nici unul nu meritati rautatea mea. poate nu a fost chiar rautate, dar am simtit sa spun asta. Chiar nu ma gandesc la ce va fi. Voi avea timp sa ma gandesc atunci ....

--- Terminare citat ---

asa e ...e viata ta si trebuie s-o traiesti cum simti :)...asta e sloganul meu...important este sa nu ranesc pe nimeni prin ceea ce fac...am ce am cu religia budista ;)

janeta:

--- Citat ---ma intreb cum ar decurge relatia lor daca ar sta impreuna. Huh.
--- Terminare citat ---
cred ca nici nu-i intereseaza asta si , vorba micai , daca ei se simt bine , bravo lor .

asta e pasiune , cred eu ( pana la iubire mai e ceva drum de strabatut )

micaela:

iubirea reala incepe odata cu intimitatea reala; adica atunci cand il cunosti (cu adevarat) pe celalalt si inca tii la el, in ciuda umbrelor pe care le are. opinia mea  :D :P

micaela:
cat despre "dezbatut", Nelli, judeci... ;) sa nu crezi ca nu-mi reprosez multul timp pierdut pe forum, in ultima vreme...dar am un motivsi n-am nicio apasare sa-l spun...am hotarat sa ma rup dintr-o relatie in care am iubit mult dar care stiu ca nu e ce trebuie. ca sa am taria de a ma tine de decizie, iau acest drog al comunicarii virtuale care ma tine departe de alte ganduri. cand o sa vina momentul, voi (re)trai  ;)

micaela:
si zau ca mi-a fost de folos  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă