Arhiva > Arhiva
FERICIREA ca stare de spirit
NeliTTT:
nu ma intereseaza sa stiu cum va fi mai tarziu, v-am povestit-o ca sa dezbateti voi, am vazut ca va place. Eu sunt ocupata sa traiesc. Scuze ca suna a rautate. Balanta nu m-am adresat tie, tu nu prea dezbati, de fapt nici unul nu meritati rautatea mea. poate nu a fost chiar rautate, dar am simtit sa spun asta. Chiar nu ma gandesc la ce va fi. Voi avea timp sa ma gandesc atunci ....
fortuna777:
balanta, asta pentru ca tu te simti bine cu tine insati, ai reusit sa-ti gasesti echilibrul interior si lucrul asta te face fericita...dar sunt multe persoane care nu pot trai singure...
micaela:
in pauzele de trait dezbatem, ce sa facem? :D traim virtual. :D
daca esti fericita, nu conteaza ce cred ceilalti. e viata ta. numai ca timpul trece si e totusi bine sa te gandesti si la viitor, la un viitor in care El, foarte probabil, nu va putea fi langa tine, un viitor in care singuratatea poate sa-ti devina o povara... cu un om "real" si aproape ti-ar fi poate mai bine...e doar o opinie.
balanta:
neli...candva, in urma am dezbatut si eu...si pe unii de aici ii cunosc si in real..timpul imi e defavorabil cumva ...iar aici era vorba doare de un exemplu...nu ai spus : iata exemplul meu personal...si nici macar nu sunt rautati...deja rautatea e de partea ta cand ai afirmat "v-am povestit-o ca sa dezbateti voi, am vazut ca va place"...iar daca te deranjeaza ceva anume la persoana mea...ma rog nu inteleg ce anume, atunci scuze dac am zis ceva ce te-a deranjat
balanta:
iar eu neli, vorbesc din propria mea expierenta ca si a ta...doar ca nu ma despart alte zari!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă