Arhiva > Arhiva

FERICIREA ca stare de spirit

<< < (40/125) > >>

balanta:
....neli stiu cum e...nu chiar identic dar stiu cum e sa traiesti intr-o iubire in care nu ai responsabilitati...e ca un drog...dar cand vrei sa aduci in real ...e o fata morgana...seamana cu ce ai acasa!

micaela:

--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 18:30 ---micaela , nu e chiar trist...e un vis sau o poveste care cumva ii ajuta sa duca ce au acasa mai departe...e un miraj ce le va da dependenta si cand nu va mai exista ce e acasa va durea si mai mult...

--- Terminare citat ---
asta este...un miraj... dar, de fapt, cine stabileste ca trebuie sa fim fericiti numai in anumite feluri? putem fi si fericiti "virtual", lately. e o (noua) realitate.

fortuna777:
mie mi se pare ingrozitor de trist :( :( apropo...cum suporta ea sarbatorile ???...banuiesc ca el le petrece cu familia lui...

micaela:

--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 18:33 ---....neli stiu cum e...nu chiar identic dar stiu cum e sa traiesti intr-o iubire in care nu ai responsabilitati...e ca un drog...dar cand vrei sa aduci in real ...e o fata morgana...seamana cu ce ai acasa!

--- Terminare citat ---
asta-i cuvantul...drog si basm.  :D in real vraja s-ar risipi, foarte probabil. iata un mod de a pastra "vraja" nealterata de cruda realitate  :D

balanta:
fortuna le suporta bine daca e ca mine si nu da importanta la acest aspect...eu nu am gena sarbatorilor inradacinata...nu fac nimic atunci din ce fac altii...o branza cu rosii si o cana de vin fiert si lumanari si muzica imi sunt suficiente...nu am dorinte de "familii largite"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă