Arhiva > Arhiva

FERICIREA ca stare de spirit

<< < (39/125) > >>

balanta:
neli, da , e situatia ideala...cand stabilitatea sociala si rostul familiei exista si mai ai nevoie de implinirea emotionala demult apusa acasa...cand esti singur efectiv...cumva se schimba situatia...si eu am observat ca omul ideal e alcatuit din vreo doi-trei!

micaela:
paradoxal mi se pare faptul ca o relatie virtuala poate fi chiar mai mirobolanta decat una reala. "vraja" dialogului invizibil, cenzurat de intentiile fiecaruia de a arata numai ce e bun si frumos, pigmentat cu melodici si floricici (in foto), bate realitatea, aceea in care defectele celuilalt ne pot deranja, plictisi.... nu-i trist? si totusi...nimic nu poate inlocui o imbratisare iubitoare... :(

NeliTTT:
ar trebui sa-i vezi chipul ca s-o intelegi in timp ce zboara spre unul din orasele in care se intalnesc. Ce-i drept, cand se intoarce are usoare umbre pe obraz, dar ele palesc sub amintirile a ceea ce a trait cu cateva ore in urma. Si ce mai conteaza? In curand vor fi din nou impreuna, la telefon sau pe mess, dar sunt impreuna, comunica, le e bine, nu stau sa faca procente, cat e fericire si cat nu e.

balanta:
micaela , nu e chiar trist...e un vis sau o poveste care cumva ii ajuta sa duca ce au acasa mai departe...e un miraj ce le va da dependenta si cand nu va mai exista ce e acasa va durea si mai mult...

micaela:

--- Citat din: NeliTTT din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 18:29 ---ar trebui sa-i vezi chipul ca s-o intelegi in timp ce zboara spre unul din orasele in care se intalnesc. Ce-i drept, cand se intoarce are usoare umbre pe obraz, dar ele palesc sub amintirile a ceea ce a trait cu cateva ore in urma. Si ce mai conteaza? In curand vor fi din nou impreuna, la telefon sau pe mess, dar sunt impreuna, comunica, le e bine, nu stau sa faca procente, cat e fericire si cat nu e.

--- Terminare citat ---
e un fel de fericire. daca ea e multumita, e foarte bine.
nu cred ca e genul meu de fericire dar asta nu are importanta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă