Arhiva > Arhiva
FERICIREA ca stare de spirit
optimus sum:
fetelooor... ma fortati sa gandesc prea mult si nu-mi sta in obicei ...mi-ati obosit neuronul solitar...
dar nu pot sa abtine sa nu observ ca aveti dreptate in mare parte ... oare si cu practica stati ca la teorie ?
fortuna777:
--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 18 Mai 2011, 22:27 ---
de acord din nou...am gresit de prea multe ori comportandu-ma exact cum ai spus... am pierdut dragostea unor femei care meritau orice, orgoliul si incapatanarea au dus la ruptura fara sa-mi dau seama... dar trecand peste prostiile care le facem toti la un moment dat, important este sa inveti ceva si sa te corectezi chiar daca reusesti asta la 60 de ani. daca reusesti pana la urma sa-ti inveti lectia , poate ti se va oferi inca o sansa...sau poate nu ? dar macar incerci sau mori incercand sa devii cu adevarat un OM... :P
--- Terminare citat ---
niciodata nu e prea tarziu si niciodata sa nu spui niciodata....merita incercat :) Nu stii niciodata ce-ti ofera ziua de maine :-\
iulia17:
draga Opt, inca nu iti e clar ca doar femeile ti-aduc FERICIREA ?!?
optimus sum:
si o berica rece , pe seara de vara calda,
nu ?
steliana:
esti prea obosit, ca ti-as mai invarti un pic neuronii :D
asta-mi aduce aminte de o intamplare povestita de bunica; :D
erau la sapa cam 7-8 femei si un singur barbat (benga ii era porecla, ca la tara). si astuia ii mergea gura toata ziua.si ce ce credeti? la pauza de masa, femeile se vorbesc sa-l mai potoleasca. si cum nu se purta lenjerie intima acum 90 de ani ... mi-l pun pe benga la pamant si mi-l smotoceste ... de s-a dus vestea in 7 sate ... :D :D :D
sper sa mai tii la glume!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă